- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Боен спорт в Студентски
Стари, драги, съкофници
Знаете ли къде има файт клуб в студентски за бокс/кик бокс...... Видях за Steel style boxin до 36 блок. Някакви други предложения?
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
В студентски (по мое време) нямаше, ама залата в Дианабад е близо.
едно време имаше тренировки при Трафик, Джим Бийм и другите дискотеки - всяка вечер
За трениране ли ?
Иначе файт има във всяка чалготека там, отиваш и се забавляваш.
Адски престижно е да ходиш на дискотеки в Студентски, ако вече не си студент![]()
Юлка, да не се окаже, че апартамента в центъра НА ЯМБОЛ (УАУ!)...всъщност е общежитие в пробит блок в Студентска гад?
Не можем да си позволим да посещаваме най-вървежните дискотеки, в Студентски град...задоволяваме се с каквото можем.
Все пак не изкарваме "10 пъти повече от 100 лева"...
Престижно е, разбира се. Доста от хай-лайфа на Шопия ходи там. Там ходят и най-яките мръсотиики и лесно можеш да си намериш нещо да боднеш. Ма тебе верно кво те интересува, като си грозен и асоциален пАнкар и едва ли някога нормално момиче ще ти върже.
В Студентски град ходя само на дискотеки, нямам никакъв апартамент там. В общежитията съм ебал понякога, но никога не съм живял там, защото е прекалено мизерно. Не можеш да си позволиш да посещаваш дискотеките в Студентски защото знаеш, че никоя няма да ти върже и най-много ако се отвориш на някой да ти разбие грозната мутра. Там да не ти е форума да се правиш на мъж...
Последно редактирано от Afternoon : 11-22-2012 на 14:20
И аз това казвах... мощно лоу-лайф и провинциални мръсотийки, какво да прави някакъв п(А)нкар там - ни пари имам, ни чалга слушам, а и не съм прост![]()
Няма да ми върже никоя, затова не ходя...
Ходя в пробити заведения из центъра.
аз да си призная не обичам да ходя по подобни заведения - ни време имам, нито желание...![]()
Хай-лайф, а не лоу-лайф. Там ходят доста от футболисите на Левски, пък и на цеца. Също ходят и като цяло доста известни личности от хай-лайфа, не е ли вярно това? Няма какво да прави пАнкар като теб, прав си. И си доста прост - защото нормалните хора ходят там да се забавляват и да ударят нещо, а ти си стой във форона.
Поне си признаваш. А на центъра има някой добри заведения, но при тях има фейс контрол и нали се сещаш, че няма да те пуснат?![]()
футболистите са моят идеал, селски бекчета и негри от саваната... това ли е хай-лайфа, бе вип брадъре?
в южния мол правят тренировки по мма.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Точно така, а ти си красив, с пачка и яка кола, пиеш синьо джони, тупаш бело и п'утките яко ти връзват.
Юлка, понеже много те бива в психопортретите, направи ми един и на мен, моля те.
Опиши, ама по-подробно, какъв съм аз според теб и т.н
Така или иначе съм ходещ некролог, направи ми поне един анализ...
Въобще не ми се занимава с теб, пък и си прекалено голяма мижитурка за да ти обръщам такова специално внимание.![]()
Значи говориш само празни приказки. : )
Такава мижитурка съм, че дори не знаеш кой съм, какъв съм и т.н