Цитирай Първоначално написано от XtRaLL Виж мнението
Ако беше неутрален наблюдател нямаше да си изказваш мнението, а ти пледираш че нашето изкуство, макар и просташко, не заслужава публичност. Тогава какво да кажем за предаванията "Пълна Лудница", "Биг брадър" и всякакви други риалити предавания? Агресията ми е насочена към теб, човекът на 15 години, неосъзнал какво иска още от живота, защото първо критикуваш, а после твърдиш, че си неутрален наблюдател. Поне не си противоречи дръж на своето. И ако обичаш не намесвай личното ми пространство, като голям човек. Не си ти човекът, който трябва да оценява творбите на другите или най-малко, кой как се даржи за годините си. Нали се досещаш, че тук можеш да си всякъкъв. Важното е какво си направил в живота. А до моментът ти нищо не си направил освен, че си развалил майка си!
И къде точно съм написал че съм неутрален наблюдател?
Виж сега, простотията може да бъде забавна, обаче в ограничени количества. Ти просто не знаеш кога да спреш. Биг Брадър и т.н няма да ги коментирам, защото не е тук мястото.
От кое мое изказване си направи извода че съм неосъзнат и непостигнал нищо в живота? Чакам с нетърпение да се обосновеш.

За правописните грешки - не съм филолог и много мразя форумните филологчета, НО смятам че когато човек иска да представи пред публика някакво стихотворение, разказче или приказка трябва да се постарае да изчисти елементарните правописни грешки.