- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Ето така можеше да кажеш още от самото начало.
Защото иначе излиза, че трябва да биеш жена си за щяло и нещяло, както на теб и отърва и както всеки втори селянин му хрумне и възприеме за правилно.
В такива примери, каквито даде - нито присъства обич, нито уважение, нито нищо. Това са крайни случаи на анархия и простотия.
Въпреки това според вината, която насъждаваш у своята жена, може да е провокирания от самия теб, поради липса на разбирателство.
Тя може също толкова пари да печели, колкото и да работи, да гледа децата, да чисти, а ти да не си мърдаш месата, ама въпреки това да си вярваш, че тя е причината и бедата!
Виждал съм и друг път семейни драми/спорове, вашето е същото.
аха
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Някои бъркате педерастията с нормалните взаимоотношения.
Други пък изглеждат добре в рокля, например ти.
Поне разбрах защо харесваш коментарите на Пинкууу, и ти като нея не знаеш значението на думите, които употребяваш.
Мъжа и ще се сърди, което нямаше да е проблем, ако не четеше тук.
Интересно ми е както би казал Джъстин Бийбър по тази тема.
Аз, ако сложа рокля може да изглеждам педал, ма на теб ти личи и без да слагаш.
Ясно е, че дори не четеш, за да си мислиш, че харесвам коментарите на пантерата. Обаче твоя си работа.
Да, добре. Няма смисъл да се мъчи човек да те разбира. То не е от четенето между редовете. Не е зряло просто.
Интересно как все изкарвате жените онеправдани светици и никой не отбелязва курвенлъка, интригите, сплетните, истериите и прочие ...![]()
Ужас, горката аз! Кво правя с тоя мъж, де гледах като го избирах, не знам.
Дадохте ми добра идея за анимационни картинки или просто може и едит на снимки, ще имам доста гледания в tumblr/instagram/like/twitt/skype/ и други соц.слаби.мрежипросто ще се радват на "БОЙ"
Скъпи, какво искаш да ти сготвя? "БОЙ"
Скъпи, хайде да си лягаме.. "БОЙ"
Скъпи, трябва да ставаш за работа! "БОЙ"
Херкулес хора като теб ги категоризирам с думата боклук.
Оххх горките мъже защитавали мъжката чест и достойноство чак ад ти се дореве за горките мъжленца . Само да вметна за тези войни мъжете са също толкова виновни колкото и жените . Защото ако не се бяха подвеждали по жените и войни нямаше да има .И това че жена може да удари мъж само ако има подкрепа си е твоя пълна глупост не всички жени са като твоята слаби и безхарактерни . И кой е по висш във йеархията ахааха нещо не разбрах някъв жалък олигофрен който посяга на приятелката си ли ?
Само да вметна ако приятелят ми или въобще мъж си позволи да ми удари шамар бих му изкъртила зъбите без да ми мигне окото . И да не си мисли че всички жени сме слаби и беззащитни.
Твоето мнение, за това как категоризираш някай като мен, и с каква дума, за мен е без значение. Същото мога да кажа и аз за теб. Мъжът е длъжен да брани честта си. А, твоята вметка, относно войните и виновните за тях отново е не точна. Мъжете са започвали войните, защото са можели да ги водят, което продължава и до днес. Жените са били повод за това, но някои философи виждат във войните и положителни неща. Дори и необходимост по някога. Кой е "висш" или "нисш" в природната йерархия е очевадно. Историята го доказва. Това, че на теб ти се иска да не е било така е друг въпрос. Втората ти вметка пък сигурно е продиктувана от холивудските филми. Ако се опиташ да подражаваш на тях, има опасност ти да останеш без зъби, и с насинени очи, които доста време не ще могат да мигат.
Жените сами за себе си са слаби и беззащитни. Без мъжка подкрепа не струват нищо. Просто обобщавам. Знам че има отделни индивиди, които се различават и за двата пола. Но най- силната жена може да подчини (набие) само слаботелесен, хилав мъж, който ще е само мъжко подобие. Знаеш ли какво се казва на жена с две насинени очи?: - нищо! Защото някой мъж вече и го е казал, и то два пъти!
Последно редактирано от herkules : 04-28-2014 на 09:25