.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Страница 12 от 19 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 544

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Някак си ми звучеш заплашително, но както и да е! Мисля че Papugai ти отговори многократно, както и аз, но ти все се правиш на ударен. Ето ти пример. Прибира се мъжът в къщи, уморен от работа, изкъпва се и иска да вечеря, като пита жена си: - какво има за вечеря? - И, отговорът е:- Не ме занимавай с глупости, сега имам друга работа, вечеряй каквото си си сготвил! След това мъжът я пита:- До кога ще си губиш времето с излишни разговори по т.л.ф., с тези твои приятелки, а не обърнеш малко внимание на дацата и на мен? И, отговора е: - Я, се разкарай, какъв си ти, че ще ми казваш какво да правя?!!!.........Много още примери мога да ти дам относно заслужаването на плесница или нещо по-вече. Това женско поведение за много редно ли го намираш? А, това е най-безобидното. Извратеността на закона е в това, че дава право и насърчава жената да изнасилва мъжа психически, и за това на него не му остава друго, освен да използва природния закон и да наказва жената физически. За това насилието над жените ще продължи да се увеличава. Сега са бити около 1/3 и процентът се увеличава. Когато стане 2/3 може би ще мирясат, но ако и това не помогне, може би тогава мъжете ще намерят друго решение относно женското равноправие, но това както вече казах си е мое мнение.
    Ето така можеше да кажеш още от самото начало.
    Защото иначе излиза, че трябва да биеш жена си за щяло и нещяло, както на теб и отърва и както всеки втори селянин му хрумне и възприеме за правилно.
    В такива примери, каквито даде - нито присъства обич, нито уважение, нито нищо. Това са крайни случаи на анархия и простотия.
    Въпреки това според вината, която насъждаваш у своята жена, може да е провокирания от самия теб, поради липса на разбирателство.
    Тя може също толкова пари да печели, колкото и да работи, да гледа децата, да чисти, а ти да не си мърдаш месата, ама въпреки това да си вярваш, че тя е причината и бедата!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Виждал съм и друг път семейни драми/спорове, вашето е същото.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    аха
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Предпочитам да ме прегледа професионалист-жена.
    Но не всичко става според това, което предпочитаме, нали?
    Което всъщност доста хора, писали в темата, трябва да проумеят.
    На мен ми е ясно, че говориш примерно. И приемам, че в света има обективни реалности, които понякога един или група от индивиди се опитват да извъртят както им е угодно.

И все пак феминистките да си носят сами куфарите. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    На мен ми е ясно, че говориш примерно. И приемам, че в света има обективни реалности, които понякога един или група от индивиди се опитват да извъртят както им е угодно.

И все пак феминистките да си носят сами куфарите. ;]
    Феминизмът е простотия почти толкова, колкото да биеш жена, за да си знае мястото.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Някои бъркате педерастията с нормалните взаимоотношения.

Мега фен Аватара на 102
    imam tub o flo

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Други пък изглеждат добре в рокля, например ти.
    Поне разбрах защо харесваш коментарите на Пинкууу, и ти като нея не знаеш значението на думите, които употребяваш.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    iskam da pregledam LadyDi
    Мъжа и ще се сърди, което нямаше да е проблем, ако не четеше тук.

Повече от фен
    Когато законите насилствено налагат жените да управляват, няма как да има нормални взаимоотношения. За това и педерастията е намерила хлебна среда за развитие.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Феминизмът е простотия почти толкова, колкото да биеш жена, за да си знае мястото.
    С първото съм съгласен, а второто се налага, когато се налага.

Супер фен Аватара на RiB
    Интересно ми е както би казал Джъстин Бийбър по тази тема.

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Интересно ми е както би казал Джъстин Бийбър по тази тема.
    Би попитал, по какво се определя, че жена заслужава бой и какво трябва да е направила.

Супер фен Аватара на tireheb
    на зла круша - зъл прът

Мега фен Аватара на 102
    iskam da pregledam LadyDi

Аз, ако сложа рокля може да изглеждам педал, ма на теб ти личи и без да слагаш.
    Ясно е, че дори не четеш, за да си мислиш, че харесвам коментарите на пантерата. Обаче твоя си работа.

Аз, ако сложа рокля може да изглеждам педал, ма на теб ти личи и без да слагаш.

Ясно е, че дори не четеш.
    Де да бях написал, че изглеждаш като педал в рокля, но думите ми бяха, че изглеждаш добре в рокля.
    Иначе четеш, за съжаление само четеш, защо ти трябва да разбираш, те буквите изпълняват ролята на картинки според теб.

Да, добре. Няма смисъл да се мъчи човек да те разбира. То не е от четенето между редовете. Не е зряло просто.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Интересно как все изкарвате жените онеправдани светици и никой не отбелязва курвенлъка, интригите, сплетните, истериите и прочие ...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Интересно как все изкарвате жените онеправдани светици и никой не отбелязва курвенлъка, интригите, сплетните, истериите и прочие ...
    Всички тези неща се наказват с бой, както и говоренето! Дори и да я питаш, трябва да мълчи, щото никой не е длъжен да я слуша!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    На мен пък ми е интересно как все боклуците виждате и дай, щото нали има курви, да забелязваме тях и само тях да коментираме.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    На мен пък ми е интересно как все боклуците виждате и дай, щото нали има курви, да забелязваме тях и само тях да коментираме.
    За всяка дума по 100 удара с камшик на централния площад, ковро мръсна!!!

Мега фен Аватара на tori
    Ужас, горката аз! Кво правя с тоя мъж, де гледах като го избирах, не знам.

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Дадохте ми добра идея за анимационни картинки или просто може и едит на снимки, ще имам доста гледания в tumblr/instagram/like/twitt/skype/ и други соц.слаби.мрежи просто ще се радват на "БОЙ"
    Скъпи, какво искаш да ти сготвя? "БОЙ"
    Скъпи, хайде да си лягаме.. "БОЙ"
    Скъпи, трябва да ставаш за работа! "БОЙ"

Херкулес хора като теб ги категоризирам с думата боклук.

Оххх горките мъже защитавали мъжката чест и достойноство чак ад ти се дореве за горките мъжленца . Само да вметна за тези войни мъжете са също толкова виновни колкото и жените . Защото ако не се бяха подвеждали по жените и войни нямаше да има .И това че жена може да удари мъж само ако има подкрепа си е твоя пълна глупост не всички жени са като твоята слаби и безхарактерни . И кой е по висш във йеархията ахааха нещо не разбрах някъв жалък олигофрен който посяга на приятелката си ли ?
    Само да вметна ако приятелят ми или въобще мъж си позволи да ми удари шамар бих му изкъртила зъбите без да ми мигне окото . И да не си мисли че всички жени сме слаби и беззащитни .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Херкулес хора като теб ги категоризирам с думата боклук.

Оххх горките мъже защитавали мъжката чест и достойноство чак ад ти се дореве за горките мъжленца . Само да вметна за тези войни мъжете са също толкова виновни колкото и жените . Защото ако не се бяха подвеждали по жените и войни нямаше да има .И това че жена може да удари мъж само ако има подкрепа си е твоя пълна глупост не всички жени са като твоята слаби и безхарактерни . И кой е по висш във йеархията ахааха нещо не разбрах някъв жалък олигофрен който посяга на приятелката си ли ?
    Само да вметна ако приятелят ми или въобще мъж си позволи да ми удари шамар бих му изкъртила зъбите без да ми мигне окото . И да не си мисли че всички жени сме слаби и беззащитни .
    Твоето мнение, за това как категоризираш някай като мен, и с каква дума, за мен е без значение. Същото мога да кажа и аз за теб. Мъжът е длъжен да брани честта си. А, твоята вметка, относно войните и виновните за тях отново е не точна. Мъжете са започвали войните, защото са можели да ги водят, което продължава и до днес. Жените са били повод за това, но някои философи виждат във войните и положителни неща. Дори и необходимост по някога. Кой е "висш" или "нисш" в природната йерархия е очевадно. Историята го доказва. Това, че на теб ти се иска да не е било така е друг въпрос. Втората ти вметка пък сигурно е продиктувана от холивудските филми. Ако се опиташ да подражаваш на тях, има опасност ти да останеш без зъби, и с насинени очи, които доста време не ще могат да мигат.
    Жените сами за себе си са слаби и беззащитни. Без мъжка подкрепа не струват нищо. Просто обобщавам. Знам че има отделни индивиди, които се различават и за двата пола. Но най- силната жена може да подчини (набие) само слаботелесен, хилав мъж, който ще е само мъжко подобие. Знаеш ли какво се казва на жена с две насинени очи?: - нищо! Защото някой мъж вече и го е казал, и то два пъти!
    Последно редактирано от herkules : 04-28-2014 на 09:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си