.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Страница 19 от 22 ПървиПърви ... 91516171819202122 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 544
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Пантерке, честно да ти кажа, и аз бях на такова мнение до преди някакво време. Но вече не съм. И ще ти кажа защо.

След като гледах как една жена унижаваше един мой много близък човек с поведението си, мога да кажа, че си заслужи единствения шамар от него. Беше пияница, пиеше повече отколкото аз можех да си представя, демек по 1 литър водка на излизане почти всяка вечер, не пипаше домакинска работа, държеше се ужасно, наричаше близкия ми "селяк", "безделник" и какво ли още не, и то в присъствието на други хора, които бяха непознати за нея, позволяваше си и мен да обижда, въпреки, че бях на 12-13 години, не му даваше да идва да вижда мен и майка ми поради глупашката си ревност, а този близък човек ми е вуйчо. И шамарът, който отнесе, беше поради една такава пиянска изцепка, когато е била страшно пияна, вдигнала му е скандал на публично място, сиреч някакво заведение в София доколкото знам ии си беше изяла шамара.
    Да, против съм това мъж да бие жена си, но такива лекета като тази си го заслужават.
    Още ще си признаете вие!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    klimatronik

@herkules
    Дори дъщерите ти да не четат форума най-вероятно знаят за твоята тези по отношение на брачното съжителство . Но пък ако се запознаят с коренно различни от товето виждане съпрузи твоите логики и глупости ще заминат на вятъра .Жена си не си я удрял ха да ти кажа никой нормален човек няма да каже че е удрял жена си в социална мрежа . Но дори да е истина това значи че горката ти ходи по гъза и се съобразява с теб . Тази послушност която си й наложил по някакъв начин ти харесва защото обичаш да си вечно прав и да командваш . Ей така да вметна ако бъдещите мъже на дъщеритети научат как смяташ че е редно да се отнасяш със жена най-малкото да отнасеш някой и друг шамар от тях .

Инка като цяло си права че има разлика между бой между жена и мъж и т.н и че повечето жени не могат ад се бият като мъже с юмруци . Но това не значи че няма такива.Малко са естественно понеже боят с юмруци си е запазен за мъжете един вид а пък и малко жени биха тръгнали да се учат как се бие и т.н. Повечето искат да се научат на някоя или друга техника достатъчна да ги предпази от удар или още по лошо неащ като изнасилване или убийство .
    Виж, твоите глупости си ги запази за теб. В случая става въпрос за възможностите на двата пола. Женсият пол не може да върши работата на мъжкия поради физиологичните си различия, докато обратното е възможно, с тази разлика че мъжете не могат да раждат, но и жените не могат да родят, без мъжка намеса, иначе ще раждат само чехълчета, зелени еуглени и болести. И по тази причина мъжете винаги ще командват, а жените ще ядат бой, когато не слушат.
    Това е положението, колкото и да не ти харесва.
    Последно редактирано от herkules : 04-29-2014 на 11:15

Мега фен Аватара на tori
    Аре бе, кво се дървите тука. Направете някое клипче как блъскате жените си в стените и толко, пф. Сухи спорове за простотии. Дейба. Антракса поне прави нещо - все синя и изпочупена ходя.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аре бе, кво се дървите тука. Направете някое клипче как блъскате жените си в стените и толко, пф. Сухи спорове за простотии. Дейба. Антракса поне прави нещо - все синя и изпочупена ходя.
    ще качи клипче, ама нали го е страх от последствията... то е едно да обясняваш, че жената заслужавала бой, второ да я набиеш и трето да го признаеш публично, че и с гордост
    и понеже жената разполага със законови начини да се защити... всичко друго е тиха злоба, изявена в... тийн форум
    върви го разбери
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Добре бе, а замисляте ли се, че може би нищо не ѝ е наложил? Че просто жената е такава, че според нея мястото ѝ е вкъщи да гледа децата, а негово задължение е да се грижи за прехраната им.
    Хубаво растете с тези убеждения, че мъжете и жените трябва да имат равен старт в живота, но забравяте, че не всички жени са като вас. За някои от тях е нормално да не работят, да стоят вкъщи, да правят слуш на съпруга и да се грижат за него, както едно време. За да развие херкулеса тази си гледна точка върху положението на мъжете и жените, значи такъв пример е виждал и такова има у дома си.
    Единственото, което аз не разбирам, е защо след като има перфектната жена в къщата си и у тях нещата се случват така, както той ги смята за правилни, къде точно му е проблемът е с жените.
    И защо мислите, че от височината на вашите 20 години ще успеете да убедите в правотата си един мъж, който е прекарал целият ВИ съзнателен живот, виждайки нещо друго вкъщи?
    Осъзнавам колко е смешен той, но и вие ставате за смях с тази еманципираност и стремеж да го убедите колко греши. Ама нека греши, нали не е ваш съпруг и нали не бие вас?
    Тук си абсолютно права. Сегашното извратено време е и пример за подражание!!!!! Аз може и да ви изглеждам смешен, но това не значи че моята тледна точка е смешна. Днес всеки се смята за нормален, понеже вече няма норма или рамка в която да се побира. Положението на мъжете и жените пак си е такова, с тази разлика че сега мъжете бият жените като тъпани, а жените ги заплашват със законите, които сами са си гласували, понеже са с по-голям електорат.
    И между другото, аз нямам поблеми с жените. По скоро жените имат проблеми и то с другите мъже, различни от мен и моите убеждения.

Мега фен Аватара на tori
    Колко е хубаво някой да успее да разбере какво казваш. :3

Град
    Варна
    herkules, ти обаче си доста ограничено човече

Повече от фен
    Уча във военна академия така че не ми обяснявай кой познавам и кой не познавам. За времето прекарано там не съм чула някой да ми излиза с глупоста че съм жена и че съм неспособна или слаба .Тогава и мъжете ако тръгнат да си търсят своите права най-много да си получат това което са заслужили . При нас поне обучението е на равно и никой не го интересува дали си жена или мъж . Това за логиката пък още по-голяма глупост логичното мислене не се влие от пола чак толкова много .

Лейди аз такива гледни точки като на този инвид нито мога да разбера нито да приема .
    Ти явно не си си намерила още майстора. Ако посегнеш на такъв като мен, зависи от ситуацията, може и да забравя че си жена и тогава ти ще забравиш за способностите си от военната академия. Моли се да не ти се случва.

Мега фен Аватара на 102
    http://posters.avatar-bg.org/s47f8dd...d921b687a4.jpg

нещо ми подсказва че няма да сте на мястото на тази мома

Супер фен Аватара на tireheb
    аре млъквай ве
    писна ми все таа тема отгоре
    и все глупости
    и все твоите
    ебати тъпака

Повече от фен
    Що пък да не стане ?! Не ми купува обувки и трябва да е набит интересно твоята логика по отношение на жените е същата . Така че не ми се обяснявай .
    Знаеш ли, до сега не съм бил жена, но като те гледам какви мераци имаш, чак ме засърбяха ръцете. Мечтай си ти, някога да набиеш мъж, само на сън ще ти е възможно.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    http://posters.avatar-bg.org/s47f8dd...d921b687a4.jpg

нещо ми подсказва че няма да сте на мястото на тази мома
    а пък тая колко устата беше

Кои са тези двамата ?

П.П Много обичам такива жалки мъжленца като теб и да ти кажа въобще не ме плашат .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-29-2014 на 11:49

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Знаеш ли? Накак си чувствам, че че има и нотка на справедливост у теб. Убеден съм вече, че не си отявлена феминистка. Няма как вербално да се справят мъжете с женкото упорство, когато многото закони покровителстват женската наглост, за това някай прибягва до традиционните методи.
    Напротив, има как. Просто трябва да знаеш как да се възползваш от женските слабости и комплекси (които в повечето случаи са доста явни). Не е задължително винаги да се използва груба сила, често хитростта върши много по-добра работа.

Много правилно, но когато жените не искат да разберат и не им пука, тогава вече се налагат по традиционни методи, които винаги дават резултат.
    При мен и вербалните методи дават резултат.

Имал съм поне 2 екстремни случая, когато съм бил под влияние на алкохол и жена е успявала да ме провокира жестоко. Щом съм успял да се овладея и да не я размажа (макар че си го заслужаваше), значи имам достатъчно здрави нерви.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на RagioL
    Кои са тези двамата ?

П.П Много обичам такива жалки мъжленца като теб и да ти кажа въобще не ме плашат .
    за анимацията ли питате?

Херкулес, на базата на какво стигна до извода, че жената не е нищо без мъж? Какво те е ограничило до такава степен? Според теб никоя жена, колкото и добре обучена да е тя, не е способна да помели един мъж. А да ти доведа ли Станка Златева? Според теб една жена, независимо от всичките й знания и мозъчни клетки, няма да достигне нивото на ум и компетентност на един мъж. Това вече е просто нелепо, по-нелепо от горепосоченото твърдение. Я попитай всички физички, математички и тем подобни. Или пък попитай дъщеря си - казваш, че е носителка на много награди от олимпиади и, че е заета до такава степен с ученето, че едва намира свободно време. Е тогава сравни нея с повечето й съученици (момчета) и кажи чий ум е по-извисен, така да се каже.

Никго не съм обвинил в нещо, за да смяташ че насаждам у някого вина, още повече у жена ми. Това с печеленето на парите, също не си познал. Жена ми е с висше икономическо образование, работи в счетоводна фирма и печели около 800 лв. Мислиш ли че ако аз не работя, ще можем да живеем четиримата с нейната заплата, колкото социална помощ? И, да речем че не работя и се занимавам с домакинска работа, и отглеждането на децата. Само с нейната заплата не можем да покрием текущите си нужди, да не говорим за нормален живот, или недай Боже някой се разболее! Причината за бедата (бедите на всички) е на друго място. Дано прозреш някога истината.
    Писах в трето лице.
    Под анархия в този случай се се разбра какво имам в предвид, не ми се уточнява.
    Един мъж може да прави също толкова глупости и несправедливости, да не си върши задълженията. В такъв случай жената е права, но според твоята логика - при неподчинение ще отидеш и ще я набиеш.
    За парите отново се правиш на ударен.. Това, че твоята жена изкарва 800 лв, не означава, че друга не може да получава два пъти колкото твоята заплата. Какво ще направиш този път? Или пък ако ти останеш безработен?

Уча във военна академия така че не ми обяснявай кой познавам и кой не познавам. За времето прекарано там не съм чула някой да ми излиза с глупоста че съм жена и че съм неспособна или слаба .Тогава и мъжете ако тръгнат да си търсят своите права най-много да си получат това което са заслужили . При нас поне обучението е на равно и никой не го интересува дали си жена или мъж . Това за логиката пък още по-голяма глупост логичното мислене не се влие от пола чак толкова много .

.
    Не, че нещо, но какво правите във военната академия?
    Бягате ли километри в снега на минус 10 градуса голи до кръста и боси с 30 кг раница?
    Чупят ли ви/ чупите ли с главите или с телата си тухлени стени и прътове?
    Интересно ми все пак, защото от спец-наз до покриване на нормативи за войник има разлика от земята до небето...

Положението на мъжете и жените пак си е такова, с тази разлика че сега мъжете бият жените като тъпани.
    И според теб такива мъже трябва ли да се толерират от жените?
    Патриархата също не е нещо много нормално. В този строй и преди е имало тъпани и страшни изцепки, които старейшините не с можели да разрешат поради наложените им правила и граници. А нали знае, светът е многообразен, развива се, а човека не е идеално мислещо същество.

Мега фен Аватара на an7raks
    става въпрос за възможностите на двата пола
    Ако става въпрос за възможности, няколко човека в света в не много приятелски отношения имат възможностите да се гърмят с ядрени оръжия при всеки един конфликт... Защо ли не го правят, а се занимават с преговори?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ако става въпрос за възможности, няколко човека в света в не много приятелски отношения имат възможностите да се гърмят с ядрени оръжия при всеки един конфликт... Защо ли не го правят, а се занимават с преговори?
    щот са педали и мъже под чехъл

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    щот са педали и мъже под чехъл
    Ам, той единия е и негър, та да... май беше неуместно...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    като не си чукате момичетата ше ви дигат кръвното
    ЕТО!
    Мъжете са виновни!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ам, той единия е и негър, та да... май беше неуместно...
    а другия от както се разведе с жена си Украйна е в криза, ? А от както онази другата му приятелка от Германия му прави забележки и повишава тон - цяла Европа е в криза...
    Наистина е неуместно ..

anonymous708973
    Guest
    За да бъдеш по убедителна, трябваше да добавиш и това, че мъжете горчиво съжаляват за постъпките си и жените ги пребиват, нищо че накрая все жените отнасят боя.
    Ама пет пари не давам за твоето мнение. Напълно е възможно жена да се измъкне от мъж, ако не се панира и действа бързо. Не да го набие, а да се измъкне. А обучението ми го водеха германски полицаи по 90-100 килограма.

ЦИТАТ: За това Йерархията съществува както при хората, така и при целия биологичен свят. Точно тя определя нисши и висши м/у половете и видовете от животинския свят.

Ох, майчице.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си