- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсни думи по време на секс???
как ви действат мръсните думи по време на секс? кое ви възбуджа повече - да ги говорите или да ви ги говорят? какво говорите и обичате да ви говорят обикновено?
как ви действат мръсните думи по време на секс? Възбуждащо
кое ви възбуджа повече - да ги говорите или да ви ги говорят? той да ми ги говори
какво говорите и обичате да ви говорят обикновено? чукай ме по бързо, неговите всеки път са различни, та затова не съм ги и запомнила![]()
добре ми действат. обичам той да ми ги говори, ама и аз да му отговарям. ..много неща си казваме ;д
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Аз не съм адекватна в тия моменти, че да мога да говоря особено... случвало се е да не помня изобщо, че съм казала нещо...
Та да ми говорят.. да обичам.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре ми действа по принцип, приятно е...аз ако се опитам да кажа нещо обикновено се счупвам от смях след това
И става въпрос за хубави неща, не "харесва ли ти така" и "ще свършиш ли", а по-палави да кажем....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Възбуждат ме и обичам той да ми говори.Няма да казвам какво ,че е много вулгарно![]()
"вътри ли и вечи?" :Д
Предпочитам дам и говорят, иначе ми харесва много!
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Тегли една псувня направо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Кфи мръсни думи , тя от голямата му 30годишна цаца не може да говори.
Ооообичам бе!!!Да говоря ,да ми говорят...
обожавам да говоря ама мойта не ми говори ....мамка му
За праха под леглото, чиниите в мивката и прането в коша ли си говорите ?
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
мен ми е смешно и когато аз говоря и когато той, незнам защо, но колкото и да ми е хубаво, започвам да се хиля като тъпанар :d
Оооо много добре ми действат, аз несъзнателно ги употребявам и то доста често, обичам и да ми говорят и ако + това ме шляпа по дупето. Откачам.!!