Здравейте!
Профилът е анонимен / извинявам се много, ако някой е със същата фамилия и име както съм се написала аз,но просто друго не ми дойде .. мога да споделя само,че съм набор 97/.
Аз съм тийнейджърка и както обикновено всеки тийнейджър има свои проблеми /най-вече свързани финансови/. Имам представа за живота в България, и знам какво искам от живота. Не съм някоя разглезена лигла, но просто се нуждая от малко съвет. Парите които ми дават за нищо не ми стигат освен за закуската в училище, имало е моменти в които съм хапвала нещо малко, за да спестя да си купя някоя и друга глезотийка. Ученолюбива съм. И искам да попитам: някои на моите години да се е занимавал с работа чрез Интернет / има ли смисъл; парите хубави ли са / , и ми се иска да помагам на нашите поне и малко. Макар и да нямам смелостта да кажа на наште, ще дойде и този период в който ще им споделя, но за момента ми се иска да не разбират, иска ми се да не съм им в тежест, поне парите за дрехи аз да си ги осигурявам. Благодаря за отделеното време да прочетете историята ми /така да я наречем/! 