.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Празнувате ли си Рождения ден ?

Аз лично никога не съм го празнувал и не виждал смисъл в това, вярно ще се съберем наши хора, ще стане весело, но това ми е някак си как да кажа преувеличение.Има кой да поканя, и то много, но просто не съм по това да си празнувам деня в който съм се появил.Иначе ако има някъде купонче винаги съм първи.Е разкажете вие дали празнувате или просто се наслаждате на деня
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Голям фен Аватара на black pearl
    Абсолютно винаги съм си празнувала рд-то и са ставали мега яките купони ,но това е личен избор и ако ти не искаш не е нужно да го празнуваш !

Не празнувам.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    не , щото няя смисъл от такива глупости

Всеки повод за купонче е добре дошъл

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Според зависи. За 18 ми рожден ден се събрахме мега яката тълпа хора. Правихме парти 16 часа близо :д като преди тва бях предупредила комшиите и така. Ама след това като правих 19 всички учехме за матури и т.н. и отидохме 5 човека да пийнем по едно и тва беше :Д
    Така че си зависи дали имаш кинти, дали имаш кой да каниш, дали има къде, дали си заслужава и тн. Аз вече не правя партита, като по-малка да

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не. Не си харесвам рожденния. Събираме се няколко човека, но се черпим за всякакви други неща, не за рожденния ден.

Супер фен
    Град
    Germany
    Скоро не съм го празнувала,и едва ли ще го празнувам.
    Последно редактирано от ch0c0late44 : 12-19-2012 на 17:13

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    В 8-ми клас с 2 приятелки ходихме на пица.
    В 9-ти клас с 5 приятелки ходихме на вечеря (без алкохол).
    В 10-ти клас се събрахме 10-тина човека на вечеря (май само 1 пи).
    В 11-ти клас-мега здраво напиване вкъщи с най-близките ми хора.
    В 12-ти клас-заветните ми 18, представям си грандиозно парти, но има време ще видим.
    Не помня да не съм празнувала РД, поне вкъщи със семейството..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    РД-то ми е лятото,всичките ми приятели са на пичка си лелина и празнувам едно голямо нищо...сад
    maDamn

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не. Около рождените ми дни съм като в черна дупка и толкова не ми върви, че никак не ми е до купони.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Абстолютно всеки път досега съм празнувала рождения си ден. Най-често с малко хора, майка ми все още държи да празнувам по детски - с торта и балони.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Да. Тая година си бях поканила две приятелки у нас и се забавлявахме много!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да,празнувам го.

хм, помня като малка се събирахме с приятелките ми, ядяхме цветна торта и гледахме филми, хаха
    сега вече не е така, или излизам навън с приятелки, или на дискотека.. но никога не съм пропускала да го празнувам, доколкото помня

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз винаги съм го празнувала.С приятелки у нас и с преспиване и на кафе.

Ами събирам си най-близките няколко приятелки и ги черпя нещо- смисъл отиваме на пица/кафе/бар и общо взето става като едно нормално излизане, нищо повече.
    Винаги се събирам със семейството ми, купуват ми торта и ми правят вечеря.
    Проблемът е, че РДто ми е след Коледните празници и бюджетът винаги е ограничен и не мога да си позволя кой знае какво празнуване. А вкъщи купон няма как. И такам...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повечето съм си ги празнувал,само 18тия не-нямах време и възможност,всички постоянно ми казваха "един път се става на 18",отговорът ми към тях бе "А колко пъти се става на 19?А на 20?" Иначе събирам де що имам близки хора,става купона,хилим се после на случките,половината от които разказани (и показани на снимки) и така.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Винаги съм празнувала, но в последната година си промених мнението. Вече няма да празнувам, не намирам особен смисъл от всичката врява, ден като всички останали е все пак.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    ми мн ясно , че го празнувам

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Да, празнувам го.

Мега фен Аватара на xoxi
    Събирания, алкохол, торта, бонбони, силна музика - не.
    Рождените си дни ги ''празнувам'' с най-близките хора, някъде сред природата. Ходим на пикник, планина, палатки, някое езерце, пещера... Така ми е много по-приятно.
    Последният рожден ден си го празнувах на едно ужасно красиво езеро, със семейството и приятелят ми, няколко сандвича, два термоса с кафе, два пакета бисквити, два шоколада и два буркана боб, купени по път от Кауфланд. Беше супер готино.
    И спря да се върти за миг земята..

До миналата година може да се каже, че не съм пропускала. Понякога сме се събирали над 20 човека, друг път само няколко. Но тази година 19 ми се стори някак незначително и просто бях с наще и приятелят ми на вечеря в един ресторант, имаше подаръци, торта и свещи, но нищо повече.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Винаги съм го празнувала. Като бях по-малка - вкъщи с наще и с приятели. Последните няколко години все се случва първо в кръчма/ресторант и после дискотека. Като поодъртея сигурно няма да му се радвам, но сега си обичам рождения ден. =D
    По принцип съм на мнение, че купон винаги трябва да има, без да се необходими специални поводи, но това си е моят си ден.

Мега фен Аватара на Colouring
    Да, празнувам. Нямам много желание да го правя преди това, но накрая винаги излиза много забавно и ми остават хубави спомени. Искам обаче да направя нещо по-различно.. Винаги просто се събираме на заведение, за следващия РД трябва да измисля нещо необикновено. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си