- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Запушени уши
От вчера и двете ми уши са запушени, преди беше само 2-то, на когато са и 2-те нищо не чувам...Помогнете![]()
![]()
![]()
Искаш да кажеш, че си глуха.
Отговори на въпросите:
1) Спала ли си с тапички в ушите
2) Слушаш ли на макс музика
3) Нещо друго да те боли
Разкажи ни малко
Гърлото боли ли те? Хрема имаш ли? Висока температура имаш ли? Подути лимфни възли под мандибулата и по шията?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абсолютно нищо от изброеното.Един ден просто спрях да чувам, само някакъв шум![]()
Лекар![]()
![]()
Не си ли ходила на лекар още?![]()
Преди да си имала някакви такива проблеми?Редовно ли си миеш ушите?Усещаш ли болка когато ги натиснеш?
ходих на лекар и той ми каза, че имам ушна тапа, каза да пробвам с олио или аудиспрей, но нито идното не подейства![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
В такива моменти родителите са по-полезни. Веднага на друг лекар, и то бързо, времето може да е от значение и да стане необратимо. Токуда, заобикаляй GP и така нататък. Иначе може да си поредната лекарска грешка.
Как пък точно Токуда? Имат и добри лекари, но и там няма гаранции...
ПТ: Ако си от София и ти трябва добро УНГ ми пиши на ЛС.![]()
И аз имам подобен проблем, но само с едното ухо, винаги само едното, освен, ако не съм болен например или се появи промяна в налягането. Като се запуши е много гадно, особено, ако е в училище и не се оправя само. Това което аз правя зимам една клечка и започвам да натискам по вътрешността на ухото и когато оцеля мястото ухото ми се отпушва.
В началото си казвах, че ще ида на лекар, защото имаше един период нон-стоп ми бяха запушени ушите, защото бях болен, а лявото нямаше оправия. Така и не отидох, де - българска работа. Нямам усложнения никакви, понякога обаче все едно ми се прищипва нещо в лявото ухо и се почва процедурата с клечката.
Иди на УНГ. Там трябва да ти ги промият. Попринцип това помага.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Промиха ми ги, вече чувам много мерси за съветите![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Синът ми е на пет годинки и не дава да му бъркат в ушите.Едното му е запушено и другото ще се запуши.Медикаментите не помагат и не знам какво да правя вече.
Ми говори му, че има малки чудовища в ухото, които трябва да извадиш и да си намерят друг дом, после му показвай жълтичкото по клечката и му кажи, че това е от тях. Нещо там го баламосай. Ей, грам подход нямате..
Няма страх от чудовища.Говорих му много за проблема,че няма да чува повече и той си избра де иде на лекар.Ще видим дали ще стане.