.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не разбрахте ли, че няма отслабване в дадени зони - краката и паласките ви не са отделно от тялото, че да работите само върху тях. За 3 седмици ще отслабнеш, спор няма, ама единственото, което ще се промени, е цифрата на кантара - ако преследваш такава нелепа цел, давай. Не знам защо на тези килограми се отдава чак такава важност като реално никой, който ви среща, не се интересува от това колко тежите, ами как изглеждате. И кво, ако на кантар си 50 кила манекенка? На живо може да си тлъста и трътлеста мекица.
    Айде успех с фитнеса и лимоните. Поне да беше казала да ти запазят стая в близката болница. Ама се пази, че от глюкозата в системите бая ще издуеш бузките.

Добре би ли ми казал как за 3 седмици мога да отслабна ?

Абе ти не можа ли да разбереш, че отслабването по системата юруш ще си личи само на кантара и ще отслабнеш откъм цици примерно, а и няма да имаш никаква енергия. Малко по малко! Да беше мислила по-рано. Безсмислено е да си правиш такива експресни диети. Няма да си личи, дори да отслабнеш. Много момичета правят тая грешка и после ама защо вече нямам цици.. ;д Наслушала съм се на такива! Стига с глупостите ами излизай на стадиона да бягаш!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Абе ти не можа ли да разбереш, че отслабването по системата юруш ще си личи само на кантара и ще отслабнеш откъм цици примерно, а и няма да имаш никаква енергия. Малко по малко! Да беше мислила по-рано. Безсмислено е да си правиш такива експресни диети. Няма да си личи, дори да отслабнеш. Много момичета правят тая грешка и после ама защо вече нямам цици.. ;д Наслушала съм се на такива! Стига с глупостите ами излизай на стадиона да бягаш!
    Престани да се връзваш на идиотки ,който смятат че като не ядат ще отслабнат,и че ще направят някакво тяло за 3 седмици.А ПОСЛЕ КАЗВАТ ЧЕ СПОРТИСТИТЕ БИЛИ ТЪПИ :д Остави я явно не може да разбере за какво и говориш )

Така говориш, но няма да изкараш и един ден. Днес трябва да ти е 8 - ми ден на лимони и вода. До къде стигна? ПО добре се храни разумно и спортувай, ходи пеша.

Цитирай Първоначално написано от crazy_123 Виж мнението
    Благодаря ви много :* а с фитнес по точно с велогометър и пътека + коремни преси ще имали резултат за около 1 месец примерно разбира се с диета ?
    Ако си постоянна с велогометър + пътека + коремните преси няма да отслабнеш толкова колкото да си стегнеш бедрата и корема. А до отслабване .. пробвай диета "-60" доста е добра ( тя не е толкова диета колкото режим на хранене ..аз го пробвах и имаше страхотен ефект за около седмица и половина свалих 6 или 7 килограма ), а ако не искаш диета ... съвет .. ограничи мазното, сладкото и яденето след 18:00h и също така трябват малко тренировки и ще си във форма

Така ще си съсипеш здравето и до две седмици ще умреш... Да не мислиш, че ако човек можеше без храна щеше да я има? По - добре се храни здравословно, храни се със супи, манджи, плодове и зеленчуци. И не прави диета за Коледа, 15-ти септ. или нова година, а през цялата година се храни нормално и се поддържай... За около 3 месеца ще влезеш във форма ако правиш упражнения у дома (без клек), защото краката ще ти станат по - едри от мускулите.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Не разбрахте ли, че няма отслабване в дадени зони - краката и паласките ви не са отделно от тялото, че да работите само върху тях. За 3 седмици ще отслабнеш, спор няма, ама единственото, което ще се промени, е цифрата на кантара - ако преследваш такава нелепа цел, давай. Не знам защо на тези килограми се отдава чак такава важност като реално никой, който ви среща, не се интересува от това колко тежите, ами как изглеждате. И кво, ако на кантар си 50 кила манекенка? На живо може да си тлъста и трътлеста мекица.
    Айде успех с фитнеса и лимоните. Поне да беше казала да ти запазят стая в близката болница. Ама се пази, че от глюкозата в системите бая ще издуеш бузките.
    Напълно съм съгласна с мнението, че килограмите нямат значение. Важното е как изглежда тялото. Ако един човек тежи 60 килограма и е стегнат с добра мускулатура ще изглежда много по-слаб от някой който тежи 50 килограма и е отпуснат.

Хапчета за отслабване - http://track.buythermacuts.bg/produc...5&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.

Цитирай Първоначално написано от Anna221 Виж мнението
    Хапчета за отслабване - http://track.buythermacuts.bg/produc...5&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.
    Глупости!! С тия хапчета най-много някоя болест да си докараш !

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Недей да си правиш такива експерименти, ако ставаше така, всички щяха да изглеждат като модели. Спортувай, за да си стегнеш тялото, с лимони най-много да се докараш до някоя болест.
    +++

S.Scher
    Guest
    Напълно подкрепям Marilyn.

Тъжно е, че някои хора единствено фактът, че ще отслабнат главно на цици, ги спира от разни абсурдни идеи...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си