Първоначално написано от papugai 6 общи неща Пропуснах да добавя.. и теб.
Първоначално написано от ilovedeath Пропуснах да добавя.. и теб. Нали знаеш, че се мразят неща, които си обичала.
Първоначално написано от papugai Нали знаеш, че се мразят неща, които си обичала. Много грешно твърдение. Са мълчи.
Първоначално написано от ilovedeath Много грешно твърдение. Са мълчи. Да бях добавил, че умните, а не посредствените расисти са така. Мразя зайци.
Първоначално написано от papugai Да бях добавил, че умните, а не посредствените расисти са така. Мразя зайци. вие двамата преди да не сте имали нещо общо
Първоначално написано от FuCKkK13 вие двамата преди да не сте имали нещо общо Не.. и слава богу.
Първоначално написано от ilovedeath Не.. и слава богу. Не споменвай напразно името божие.
Първоначално написано от ilovedeath Не.. и слава богу. защо като го задам този въпрос все се приема като '' да не сте били заедно'' имам предвид... общо общо писали/приятели/компания.....
Първоначално написано от papugai Мразя зайци. Що бре? Първоначално написано от papugai Не споменAвай напразно името божие. +1 Първоначално написано от ilovedeath Омръзна ми да слушам " На Коледа се случват чудеса ", гадна негадна тва е положението. +1 , тва са пълни лъжи! *Според мен*
Правила