.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Тема: Мразя..

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Мдам. Не обичам да нося ботуши зимата.. това е единия фактор през зимата, който ме "разболява".
    А кецовете са си за цялата година (е, без лятото.. >.<) и винаги ти е добре и удобно. кхъм
    Ама пък е красиво. Не може да се отрече.
    *сън*

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Мдам. Не обичам да нося ботуши зимата.. това е единия фактор през зимата, който ме "разболява".
    А кецовете са си за цялата година (е, без лятото.. >.<) и винаги ти е добре и удобно. кхъм
    Ама пък е красиво. Не може да се отрече.
    Аз отричам. А ботуши и аз не харесвам много, много. Но тва щото повечето не ми харесват, рядко нещо ми хваща окото.

Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    Аз отричам. А ботуши и аз не харесвам много, много. Но тва щото повечето не ми харесват, рядко нещо ми хваща окото.
    За ботушите съм съгласна.
    Защо бе, ако си вкъщи не ти ли харесва да гледаш снежинките как падат, как всички мръзнат, а ти си си вкъщи, как всичко е бяло и чисто (е само на външен вид.. ). <3
    Има го едно хубаво чувство, само че на мен ми минава след първата седмица сняг. Ще се радвам другата седмица да няма и да завали пак чак на 24-ти. и така до Нова година и после да не вали пак.
    Не обичам да ми е студено. :<
    *сън*

За ботушите съм съгласна.
    Защо бе, ако си вкъщи не ти ли харесва да гледаш снежинките как падат, как всички мръзнат, а ти си си вкъщи, как всичко е бяло и чисто (е само на външен вид.. ). <3
    Има го едно хубаво чувство, само че на мен ми минава след първата седмица сняг. Ще се радвам другата седмица да няма и да завали пак чак на 24-ти. и така до Нова година и после да не вали пак.
    Не обичам да ми е студено. :<
    Не. Все ми е тая дали е бяло и чисто или не, само да не е студено. Пък снежинките, кво.. не е кой знае кво, а и хубавите чувства при мен изчезнаха..

Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    Не. Все ми е тая дали е бяло и чисто или не, само да не е студено. Пък снежинките, кво.. не е кой знае кво, а и хубавите чувства при мен изчезнаха..
    This sucks :/
    *сън*

This sucks :/
    Такъв е животът, кво да се прави..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си