- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мразя..
От тва мене винаги го имаш.
Говоря за нещо, което се вижда рядко и е голямо![]()
Uranus![]()
Ха-хаха-ха-ха-ха-х-ахахахаха-ха!![]()
Мразя да ми влиза сняг в кецовете. Мразя да ходя на даскало когато има сняг.
Искам да стоя вкъщи с чаша мляко/какао и да гледам как вали навън през прозореца <3
*сън*
Мдам. Не обичам да нося ботуши зимата.. това е единия фактор през зимата, който ме "разболява".
А кецовете са си за цялата година (е, без лятото.. >.<) и винаги ти е добре и удобно. кхъм
Ама пък е красиво. Не може да се отрече.
*сън*
Аз пък мразя да се запознавам с някой ,той да се държи супер яко ,всичко да е 6+ и аз таман да си го харесам и да свикна с него и всичко,което е той ....и да се случи нещо,което не трябва и КРАЙ .все едно нищо не е било . МРАЗЯ
Да ходя на училище и да гледам хора,които не искам да виждам и да правя неща,които не искам да правя..
Последно редактирано от Wwwooow : 12-13-2012 на 15:45
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
За ботушите съм съгласна.
Защо бе, ако си вкъщи не ти ли харесва да гледаш снежинките как падат, как всички мръзнат, а ти си си вкъщи, как всичко е бяло и чисто (е само на външен вид..). <3
Има го едно хубаво чувство, само че на мен ми минава след първата седмица сняг. Ще се радвам другата седмица да няма и да завали пак чак на 24-ти. и така до Нова година и после да не вали пак.
Не обичам да ми е студено. :<
*сън*
е мамка му,кой предпочита шибаното ЛЯТО (за малко да напиша люто) когато можеш да се събличаш до един определен момент (дори и до голост,повече не можеш) а зимата си е така хубаво че можеш да си ходиш с едни хубави зимни кецове и можеш да си се навличаш колко щеш..не ви разбирам що се кефита на преебаното шибано лято което ненавиждам
И аз мразя лятото :Д
Ама и студа мразя ахааха
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Есента по-бива :Д
Жалко, че тая година нямахме ясно изразена есен...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
да ве мамка и на тъпата година
бах му жегавото лято
пролета беше неква дъждовна и не-пролетна
есента като пролета
и тая зима нещо не ми е зимна и тя :/