- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фалшива лична карта
Здравейте, първо Весела Коледа.. и второ, искам да се извиня, ако вече има такава тема или ако не и е тук мястото.. - просто не знам къде да я дяна.. както и да е... Имате ли фалшива карта, и ако да някакви идеи как да си набавим /ние, тези, които искаме/ ?
съжалявам но не мога да те уча как да нарушаваш закона
ако проблема ти е че нямаш 18 ще се реши след някоя друга година
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Много американски филми гледаш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
пробвай да влезнеш с чужда лична карта като се представиш за въпросния човек дефакто, няма смисъл да си правиш фалшива![]()
И аз това да питам. А може ли , ако човека с чиято лична карта влизаш навършва 18 тази година ? Става ли или трябва вече да ги е навършил??
Трябва да е навършил и както казаха - много хАмерикански филми гледате.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3