.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как правите вие като ви поканят на интервю за работа в кафене?

Поръчвате ли си нещо или сте за бързо и не си поръчвате? То интервюти е средно около 15 - 20мин., ама.... питам сериозно

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Интересно ми е за каква позиция става въпрос, щом интервюто е в кафене?
    Промоутър нещо? Работа в кафенето?
    Да не стане като
    Grumpy old madman

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Не съм изпаднал чак толкова, че да започна да работя в кафене.

Супер фен Аватара на Oldschool
    Всъщност е практика, когато кандидатстваш за позиция в друг град например... иначе е съмнително

За каквато и да е позиция, питах конкретно дали си поръчвате да пиете нещо, това ми беше интересно. Примерно искате да отидете на интервю за фармацефт, но нямат офис и използват някое кафене за целта.? Нямам представа.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    като цяло това с кафенето ми е подозрително. Смисъл всеки магазин, аптека и тн. си има някакво помощение за персонала. Може и да не е представитно, но пак е по-добре от кафене (за мен).
    Иначе ако теб те интервюират - остави интервюиращия да води - ако ти предложи или той си поръча - поръчай си и ти.
    Grumpy old madman

Има фирми/организации, които имат офис в столицата или в друг град, а в другите градове - не. Напълно възможно е. А аптеките и подобните малки магазинчета са малки и вътре има служители и за интервюто биха те пъхнали в малка стаичка, която няма да е много удобна и комфортна при първо интервю....
    Не ти пречи, ако ти ще ходиш на интервю просто да отидеш в кафето. Аз лично обаче не бих поръчала за пиене, за да не се задържам много. Много конфузно се получава, по - добре откажи и само си говори за работата. Интервютата са около 15 - 20мин. максимум.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си