.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ние казахме "да, по-добре е....." в смисъла на "определено е по-добре.....",
    Научи се да пишеш тогава. Потвърждение("ДА") след чужда мисъл, обикновено значи, че си съгласен с мисълта..... А това, че си прав според собствените си системи на оценяване и адекватност.....изобщо не се и съмнявам.

ПП: Хайде стига с тези глупости, тамън раздела живна малко, Ambiguous пусна хубава тема, а ти отново я осра с глупостите си.... че и аз ти се вързах и допълнително осрах темата.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Научи се да пишеш тогава. Потвърждение("ДА") след чужда мисъл, обикновено значи, че си съгласен с мисълта.....
    дори и да сме неграмотни и необразовани, това никак да не те учудва, защото истинският Господ Бог избира за свои люде най-напред неграмотни и неуки хора, ето:

"А те, като гледаха дързостта на Петра и Иоана и бяха вече забележили, че са неграмотни и неучени човеци, чудеха се; и познаха, че са били с Исуса." Деяния 4: 13,

"Понеже, братя, вижте какви сте вие призваните, че между вас няма мнозина(т.е. как между вас няма такива, които са (много)) мъдри според човеците, нито мнозина(т.е. нито такива, които са (много)) силни, нито мнозина(т.е. нито такива, които са (много)) благородни. Но Бог избра глупавите неща на света, за да посрами мъдрите; също избра Бог немощните неща на света, за да посрами силните; още и долните и презрените неща на света избра Бог, да(сиреч, за да посрами възвишените и благородните)! и ония, които ги няма(т.е. и онези, които според системата на човешката(666) религия са незначителни), за да унищожи тия, които ги има(т.е. за да унищожи онези, които са велики според нея)" 1 Коринтяни 1: 26-28

и все пак граматичните правила, които представяш са според твоите си ограничени разбирания, "да" е и наречие в смисъла на: "определено", "действително", "наистина", "разбира се", "вярно", и пр.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и все пак граматичните правила, които представяш са според твоите си ограничени разбирания, "да" е и наречие в смисъла на: "определено", "действително", "наистина", "разбира се", "вярно", и пр.
    Напълно е възможно да съм в грешка, и затова забележката ти е приета. Всъщност няма грешка, а различия във възприемането и влагането на смисъл в думите.... Въпрос на семантика.

Всъщност между това което ти си написал, и това което аз съм прочел има огромна разлика.Сигурен съм, че всичките тези неща, които пишеш, в главата ти правят абсолютно логичен смисъл. Дали аз съм недостатъчно знаещ и разбиращ за да ги видя по твоя начин, или просто твоя начин е напълно малоумен.... това вече не знам.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 12-14-2012 на 12:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си