- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехи и всичко актуално ..
Аз пък като видя момиче с неособено добро телосложение и само по клин и ми става много смешно. Според мен клиновете без нищо отгоре трябва да се носят така само ако имаш много стегнато тяло.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Колко вярно... и колко такива видях днеска само за 2 часа... Преди няколко дни видях една агличанка беше адски красива, с много дълга и руса, права коса, с едни хубави очи. Сложила едно палто отгоре един шал, а бе направо ще кажеш, че много стилна беше, да ама не сложила един тънък клин, направо като чорапогащник, гащите ѝ прозираха и беше с едни обувки тип балеринки на босо и то в голям студ. И аз все се чудя на тея хора на краката толкова ли им е топлоИначе не са чак толкова дебели като цяло. Най-редовно обаче виждам чернилки с по 2 метра задници и по клин...
Ако е кожен примерно става, иначе във всеки друг случай и на мен ми се струва ужасно. Днес бях с кожен клин и къса блуза и стоеше много добре.
Тялото ми изглежда много по-добре, когато съм с клин, дънките ми стоят много странно...