.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Тема: Дневник

Hybrid View

Дневник

Какво ще направите,ако майка ви прочете дневника ви,докато вас ви няма в къщата и след това се оправдае с това,че й е станало интересно?

къв дневник аз не си водя дневник кви са тея щтуротий
    =]

Става въпрос за стар дневник.То сега никой не си води дневник.

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Става въпрос за стар дневник.То сега никой не си води дневник.
    Аз никога не съм си водила според мен тва е тъпо :P
    =]

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и аз не си водя нито съм си водила дневник,но бих реагирала спокоино,бих и обяснила 4е не ми е приятно да ми се рови из нещата.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз си водя. xD Може да е смешно и тъпо, ама си водя. Не пиша често, но понякога просто ми се пише. И въобще не би ми станало приятно, ако някой го прочете. Има лични неща, неща, които нашите не знаят, и бас ловя, че на тях ще им е също няма да им е толкова неприятно като ги прочетат, почти като мен ще се чувстват. Ами то го казват за подслушвачите - не винаги чуват това това, което искаш. Същото се отнася и за хора дето ми ровят в дневника.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Аз си водя. xD Може да е смешно и тъпо, ама си водя. Не пиша често, но понякога просто ми се пише. И въобще не би ми станало приятно, ако някой го прочете. Има лични неща, неща, които нашите не знаят, и бас ловя, че на тях ще им е също няма да им е толкова неприятно като ги прочетат, почти като мен ще се чувстват. Ами то го казват за подслушвачите - не винаги чуват това това, което искаш. Същото се отнася и за хора дето ми ровят в дневника.
    И аз си водя.. пиша веднъж в месеца, но понякога няма на кой друга да си излея мъката.Иначе , ако някой го прочете- горко му
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

ЕМиии писала съм .. ама ми омръзна и престанах и ако някой ми го беше прочел щях много да се ядосал.. все пак съм писала лични работи
    I'd come for youu .. <3

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    И аз си водя.. пиша веднъж в месеца, но понякога няма на кой друга да си излея мъката.Иначе , ако някой го прочете- горко му

Супер фен Аватара на mayaaa
    +1
    И не мисля че е глупаво...
    Иначе за прочитането - късмет. Заключила съм го с верига и катинари :ДДД А като ходя някъде взимам или него, или само ключовете с мен!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Град
    София
    Аз лично бих й се развикала и ядосала . Все пак аз не й ровя в личното пространство - откъде-накъде тя ще го прави .
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    съжалявам не се сдържах
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Не водя дневник ...
    Обаче ако имах, и майка ми го прочете без мое съгласие ... не отговарям
    Живей за мига!

В 4 клас мама ми подари дневник. Каза, че ако имам нещо за казване, а няма на кого да го кажа, може да го напиша там. Спомням си, че беше с ароматизирани листове, в кутия с катинарче. Писала съм и аз не знам какво Сега от време на време пиша, но не в дневник, а на хвърчащи листове, които събирам в кутия.
    Намирам дневника за много лично и интимно нещо. Не мисля, че разумен човек би прочел чужд дневник.
    Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    тея маний ги имаше преди 10-тина години
    <N>

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

Божее сега като се сетя и аз имам дневници.Била съм на 7-8-9 годишна възраст ии съм писала такива щуротии . В едни съм писала за момчета,които харесвам,в други-за класа ми , в трети- за случки с приятели .. Една приятелка имаше много хубав дневник и веднъж го четохмее .. ужасссссс , никога не се бях смяла толкова . Имах и снимки от него.Ако ги намеря ще ви ги препиша да се посмеете и виее
    Неприлично Щастлива .. : )

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Преди имах, но го унищожих Сега имам блог,и няма да ми е приятно ако някой познат го прочете (без аз да знам). Човек като пише такива неща, определено не ги пише с мисълта, че някой ще ги чете. Просто има нужда да попиши понякога :]
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Враца
    Ем и аз си водя дневник.. Ноо почти не пиша.. Обикновено си изкарвам ядовете и кефа.. Ноо не мисля, че ще ми хареса, ако мама го прочете.. Не, че ще разбера.. Тя е много дискретна, поне пред мен.
    Амаа, има неща, които съвсем не са за четене, от който и да е..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Мойта ми прочете бележките от дскл.. в които имаше сякви глупости, споделянето на фр-та за неуспешните им свалки, кой как се целувал, кой се натискал, глупости.. а аз не споделям с майка ми.. ии, тогава се ядосах, разбучах са, тя ми са оправдава "ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЛА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ МИ" аз и казах, че ако аз съм искала, щях да и кажа и не и говорих дълго време, бях на гладна стачка накрая са размекна и ми са извини и каза, че повече, колкото и да се изкушава няма да ги чете а, ако беше дневник, не че имам, но ако беше.. напрао, не знам
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Аз също си водя.
    Много рядко пиша в него, но все пак пиша. Не би ми било приятно майка ми да ми рови из нещата, а и тя никога няма да ми рови из нещата, имаме си доверие.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

водя си дневници когато съм влюбена обикновено брат ми успява да ги докопа и страшно много ме дразни как разбира всичко! Даже си ги пазя скрити в една кутия.. а майка ми съм убедена, че няма да ги прочете дори да ги намери даже съм и ги давала да ги пази от брат ми и приятелчетата му..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Фен Аватара на devilchety
    Град
    Варна : ))
    Не водя дневник

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Ако моята майка ми прочете дневника няма да й проговоря мнооооооооого дълго време. Това е лично и вътре си пиша нещата по такъв начин, че ако някой го прочете е се съсипе от смях. Много ще ми стане гадно, ако го прочете. Даже вече си измислих шифър и най-най-най-тайните неща ги пиша в отделен тефтер, пък дори и да го намери няма да го разбере... нито тя, нито когото и да било.. :P

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    няям такива екстри... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си