- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дневник
къв дневник![]()
аз не си водя дневник кви са тея щтуротий
![]()
![]()
![]()
=]
Аз никога не съм си водилаПървоначално написано от H8_mE
![]()
![]()
според мен тва е тъпо :P
=]
и аз не си водя нито съм си водила дневник,но бих реагирала спокоино,бих и обяснила 4е не ми е приятно да ми се рови из нещата.
Аз си водя. xD Може да е смешно и тъпо, ама си водя. Не пиша често, но понякога просто ми се пише. И въобще не би ми станало приятно, ако някой го прочете. Има лични неща, неща, които нашите не знаят, и бас ловя, че на тях ще им е също няма да им е толкова неприятно като ги прочетат, почти като мен ще се чувстват. Ами то го казват за подслушвачите - не винаги чуват това това, което искаш. Същото се отнася и за хора дето ми ровят в дневника.
И аз си водя.. пиша веднъж в месеца, но понякога няма на кой друга да си излея мъката.Иначе , ако някой го прочете- горко муПървоначално написано от Shadowsogirl
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ЕМиии писала съм .. ама ми омръзна и престанах и ако някой ми го беше прочел щях много да се ядосал.. все пак съм писала лични работи![]()
I'd come for youu .. <3
+1
И не мисля че е глупаво...
Иначе за прочитането - късмет. Заключила съм го с верига и катинари :ДДД А като ходя някъде взимам или него, или само ключовете с мен!
Аз лично бих й се развикала и ядосала . Все пак аз не й ровя в личното пространство - откъде-накъде тя ще го прави .![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
![]()
![]()
![]()
![]()
съжалявам не се сдържах
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Не водя дневник ...![]()
Обаче ако имах, и майка ми го прочете без мое съгласие ... не отговарям![]()
Живей за мига!
В 4 клас мама ми подари дневник. Каза, че ако имам нещо за казване, а няма на кого да го кажа, може да го напиша там. Спомням си, че беше с ароматизирани листове, в кутия с катинарче. Писала съм и аз не знам каквоСега от време на време пиша, но не в дневник, а на хвърчащи листове, които събирам в кутия.
Намирам дневника за много лично и интимно нещо. Не мисля, че разумен човек би прочел чужд дневник.
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
тея маний ги имаше преди 10-тина години![]()
<N>
xaxaxaxax
Божеесега като се сетя и аз имам дневници.Била съм на 7-8-9 годишна възраст ии съм писала такива щуротии . В едни съм писала за момчета,които харесвам,в други-за класа ми , в трети- за случки с приятели
![]()
.. Една приятелка имаше много хубав дневник и веднъж го четохмее .. ужасссссс , никога не се бях смяла толкова . Имах и снимки от него.Ако ги намеря ще ви ги препиша да се посмеете и виее
![]()
![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Преди имах, но го унищожихСега имам блог,и няма да ми е приятно ако някой познат го прочете (без аз да знам).
Човек като пише такива неща, определено не ги пише с мисълта, че някой ще ги чете. Просто има нужда да попиши понякога :]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ем и аз си водя дневник.. Ноо почти не пиша.. Обикновено си изкарвам ядовете и кефа.. Ноо не мисля, че ще ми хареса, ако мама го прочете.. Не, че ще разбера.. Тя е много дискретна, поне пред мен.
Амаа, има неща, които съвсем не са за четене, от който и да е..
Мойта ми прочете бележките от дскл.. в които имаше сякви глупости, споделянето на фр-та за неуспешните им свалки, кой как се целувал, кой се натискал, глупости.. а аз не споделям с майка ми.. ии, тогава се ядосах, разбучах са, тя ми са оправдава "ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЛА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ МИ" аз и казах, че ако аз съм искала, щях да и кажа и не и говорих дълго време, бях на гладна стачканакрая са размекна и ми са извини и каза, че повече, колкото и да се изкушава няма да ги чете
а, ако беше дневник, не че имам, но ако беше.. напрао, не знам
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Аз също си водя.
Много рядко пиша в него, но все пак пиша. Не би ми било приятно майка ми да ми рови из нещата, а и тя никога няма да ми рови из нещата, имаме си доверие.![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
водя си дневници когато съм влюбена![]()
обикновено брат ми успява да ги докопа и страшно много ме дразни как разбира всичко!
Даже си ги пазя скрити в една кутия..
а майка ми съм убедена, че няма да ги прочете дори да ги намери даже съм и ги давала да ги пази от брат ми и приятелчетата му..
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ако моята майка ми прочете дневника няма да й проговоря мнооооооооого дълго време. Това е лично и вътре си пиша нещата по такъв начин, че ако някой го прочете е се съсипе от смях. Много ще ми стане гадно, ако го прочете. Даже вече си измислих шифър и най-най-най-тайните неща ги пиша в отделен тефтер, пък дори и да го намери няма да го разбере... нито тя, нито когото и да било.. :P