Става въпрос за една много близка (да не кажа най-добра) приятелка. От един месец насам започна да ме игнорира лека-полека. Ок, казвам си, няма проблем, може да си дадем почивка и така нататък. Кофтито е там, че този понеделник ми правиха операция, от 2 месеца и бях говорила за това. И познайте какво. Идват събота и неделя и аз я каня да излезем малко, да се видим преди да замина. Каза ми, че майка й не я пускала заради лоши оценки или нещо такова. Същата вечер качи снимки във фейсбук как е излизала с някакви други хора. Сега, обяснете ми, тя сериозно ли е толкова тъпа или го прави нарочно??! Днес е вторник, един ден след операцията, а тя нито ми се е обадила, нито ми е писала да ме чуе как съм или да ми даде кураж. А не е като да не ми е звъняла посред нощите да ми плаче по телефона как се е скарала с баща си. Нормално ли е хората от класа ми, даже бившият ми да се сетят за мен, но не и най-добрата ми приятелка... Въпросът ми е дали директно да отида да я насмета и да я питам, аджеба, какво става тука, или да й давам пълен игнор. Вие сте