- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да не се цапам?
Може би въпроса е доста тъп, но ми кажете някакъв начин да не се цапам всеки път като еякулирам.
Лягам на леглото, върша си работата, обаче като дойде момента пръскам навсякъде...ако не искам да се оцапам трябва с да го наклоня надолу за да се "излее" върху кърпичката (примерно), ама така ми се губи кефа...щото като е изправен е по-яко.Дайте съвети, чикиджии.
p.s презервативът не е оферта...
Get a girlfriend?
Намери си приятелка, както каза Шадоу... не може само на ръчна...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе гледай да не цапаш чаршафите и завивките, спермата си я размажи по корема и ръцете.
Полезни съставки на спермата
http://www.optimumvirility.com/semen-health.html
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Може и на вкус да пробваш след като я размажеш по тялото си![]()
Само после да не го храните, че е на 13 и прави секс![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Има един страхотен вариант, ако кожичката ти е малко по-..как да кажа..еми разтеглива. Всм пфу как да го обясня бе, еми като тръгнеш да свършваш я издърпваш и с 2 пръста я стискаш отпред, така правиш нещо като торба, в която да се излее и после просто отиваш..там където отидеш, пускаш и се изсипва където пожелаеш. Единствения проблем е, че трябва да преминеш трасето държейки го с разкопчани панталони ама..Аз много съжалявам за това безумие, но имах сексуален партньор, който го правеше и..не знам какъв процент от мъжете могат да го използват. Надявам се да съм помогнала..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
И ако си намери приятелка к'во? Ако са без презерватив и не искат да се цапат какво?
Братле, ами стани и просто направи цялата ти стая в сперма, най-вече килима. Или както казаха по-горе... след това твоята течност ще намери своята територия![]()
За първи път да видя някой да те остави без коментар.. чудо ;д
И кво, има и такива странни начини... Аз пък съм имала партньор, който си притискаше каналчетата.. т.е .. имаше някаква точка там, където като натиснеше и просто нищо не излизаше, щото го спираше един вид... И аз не мога да го обясня като хората... И съм го питала, казвал ми е, че нито го боли, нито има някаква особена разлика между 2та вида свършване, просто нищо не.. изтича
еми не е така...казва се сух оргазъм и е доста по-тъпо според мен от нормалния , а и има опастност да ти се пръснат топките
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Попринцип,когато си стимулираш Ж точката (една от тях около ануса ) свършваш без да отделяш семенна течност.
maDamn
още като видях заглавието и очаквах да е палава темата ............ ама чак па толконимфата е права - блъскай си в банята
Когато "дойде моментът"слагай плик.![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
един дълъг маркуч си слагаш
Другия му край да е спуснат през терасата или прозореца
Тамън пред вас ще се натрупа повече сняг
Добре бе, защо се правиш на печен? Като има приятелка - кво, няма да му се случи да лъска ли? Не може само на ръчна, но приятелката не изключва ръчната - следователно проблемът остава - следователно постът ти далеч не е полезен.
В банята е вариант.
Стискай в ръка, поне ще намалиш пораженията.
Кърпичка отгоре, но има шанс да я пробие :д
Това е супер опасно...
Тва с дългата кожичка и бягане до банята стискайки няма да го коментирам..
Иначе намерих един лесен начин.
Ако съм легнал странично и съм сложил няколко кърпички отдолу, материала пада на точното място.
По-яко е да съм легнал по гръб, ама така контролът е доста по-труден.![]()
бате имаш проблем, давам ти решение и изобщо не се ебавам. опитвам се да съм що годе благоприлична с хората в тоя форум. като те тролят не си доволен, като ти дават реален съвет (щото тва е реално нещо и аз казах че не съм правила статистика на можещите) пак "няя го коментира"..ей лигльо.. хои си го начукай. дано на ръчна си изкараш цял живот. дришльо малък!
Първо не е прилично дама да държи такъв тон.
Второ, не съм искал да те засегна по никакъв начин с мнението си, дори подходих малко по-деликатно.
Не знам кой е практикувал такава нестандартна техника, според мен тя не само трудна, но и на практика абсурдна, поради няколко причини, които няма да ти обяснявам, понеже си момиче.![]()