.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Red face Как да не се цапам?

Може би въпроса е доста тъп, но ми кажете някакъв начин да не се цапам всеки път като еякулирам.
    Лягам на леглото, върша си работата, обаче като дойде момента пръскам навсякъде...ако не искам да се оцапам трябва с да го наклоня надолу за да се "излее" върху кърпичката (примерно), ама така ми се губи кефа...щото като е изправен е по-яко. Дайте съвети, чикиджии.

p.s презервативът не е оферта...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Get a girlfriend?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Get a girlfriend?
    Не е възможно в момента.

Намери си приятелка, както каза Шадоу... не може само на ръчна...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Get a girlfriend?
    1+

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Абе гледай да не цапаш чаршафите и завивките, спермата си я размажи по корема и ръцете.
    Полезни съставки на спермата
    http://www.optimumvirility.com/semen-health.html
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Може и на вкус да пробваш след като я размажеш по тялото си

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Само после да не го храните, че е на 13 и прави секс
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Има един страхотен вариант, ако кожичката ти е малко по-..как да кажа..еми разтеглива. Всм пфу как да го обясня бе, еми като тръгнеш да свършваш я издърпваш и с 2 пръста я стискаш отпред, така правиш нещо като торба, в която да се излее и после просто отиваш..там където отидеш, пускаш и се изсипва където пожелаеш. Единствения проблем е, че трябва да преминеш трасето държейки го с разкопчани панталони ама.. Аз много съжалявам за това безумие, но имах сексуален партньор, който го правеше и..не знам какъв процент от мъжете могат да го използват. Надявам се да съм помогнала..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Град
    Sofia
    И ако си намери приятелка к'во? Ако са без презерватив и не искат да се цапат какво?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Има един страхотен вариант, ако кожичката ти е малко по-..как да кажа..еми разтеглива. Всм пфу как да го обясня бе, еми като тръгнеш да свършваш я издърпваш и с 2 пръста я стискаш отпред, така правиш нещо като торба, в която да се излее и после просто отиваш..там където отидеш, пускаш и се изсипва където пожелаеш. Единствения проблем е, че трябва да преминеш трасето държейки го с разкопчани панталони ама.. Аз много съжалявам за това безумие, но имах сексуален партньор, който го правеше и..не знам какъв процент от мъжете могат да го използват. Надявам се да съм помогнала..
    И ако си намери приятелка к'во? Ако са без презерватив и не искат да се цапат какво?
    Има уста, ще гълта.
    А тая простотия с дърпане на кожичката, за да стане торба, не знам и как да я коментирам.

Не не мога ахахахахахаххахахаха идеята ти е велика веднага ще го пробвам

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Има уста, ще гълта.
    А тая простотия с дърпане на кожичката, за да стане торба, не знам и как да я коментирам.
    недей макар, че току що го направи ^^

Град
    plovdiv
    Братле, ами стани и просто направи цялата ти стая в сперма, най-вече килима. Или както казаха по-горе... след това твоята течност ще намери своята територия

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Има уста, ще гълта.
    За първи път да видя някой да те остави без коментар.. чудо ;д

И кво, има и такива странни начини... Аз пък съм имала партньор, който си притискаше каналчетата.. т.е .. имаше някаква точка там, където като натиснеше и просто нищо не излизаше, щото го спираше един вид... И аз не мога да го обясня като хората... И съм го питала, казвал ми е, че нито го боли, нито има някаква особена разлика между 2та вида свършване, просто нищо не.. изтича

Повече от фен Аватара на Scarface_
    еми не е така...казва се сух оргазъм и е доста по-тъпо според мен от нормалния , а и има опастност да ти се пръснат топките
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Попринцип,когато си стимулираш Ж точката (една от тях около ануса ) свършваш без да отделяш семенна течност.
    maDamn

Супер фен Аватара на nymphadora
    Мастурбирай си в банята?!

още като видях заглавието и очаквах да е палава темата ............ ама чак па толко нимфата е права - блъскай си в банята

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Когато "дойде моментът"слагай плик.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен
    един дълъг маркуч си слагаш
    Другия му край да е спуснат през терасата или прозореца
    Тамън пред вас ще се натрупа повече сняг

anonymous708973
    Guest
    Get a girlfriend?
    Добре бе, защо се правиш на печен? Като има приятелка - кво, няма да му се случи да лъска ли? Не може само на ръчна, но приятелката не изключва ръчната - следователно проблемът остава - следователно постът ти далеч не е полезен.

В банята е вариант.
    Стискай в ръка, поне ще намалиш пораженията.
    Кърпичка отгоре, но има шанс да я пробие :д

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Аз пък съм имала партньор, който си притискаше каналчетата.. т.е .. имаше някаква точка там, където като натиснеше и просто нищо не излизаше, щото го спираше един вид... И аз не мога да го обясня като хората... И съм го питала, казвал ми е, че нито го боли, нито има някаква особена разлика между 2та вида свършване, просто нищо не.. изтича
    Това е супер опасно...
    Тва с дългата кожичка и бягане до банята стискайки няма да го коментирам..

Иначе намерих един лесен начин.
    Ако съм легнал странично и съм сложил няколко кърпички отдолу, материала пада на точното място.
    По-яко е да съм легнал по гръб, ама така контролът е доста по-труден.

Град
    Sofia
    бате имаш проблем, давам ти решение и изобщо не се ебавам. опитвам се да съм що годе благоприлична с хората в тоя форум. като те тролят не си доволен, като ти дават реален съвет (щото тва е реално нещо и аз казах че не съм правила статистика на можещите) пак "няя го коментира"..ей лигльо.. хои си го начукай. дано на ръчна си изкараш цял живот. дришльо малък!

бате имаш проблем, давам ти решение и изобщо не се ебавам. опитвам се да съм що годе благоприлична с хората в тоя форум. като те тролят не си доволен, като ти дават реален съвет (щото тва е реално нещо и аз казах че не съм правила статистика на можещите) пак "няя го коментира"..ей лигльо.. хои си го начукай. дано на ръчна си изкараш цял живот. дришльо малък!
    Първо не е прилично дама да държи такъв тон.
    Второ, не съм искал да те засегна по никакъв начин с мнението си, дори подходих малко по-деликатно.
    Не знам кой е практикувал такава нестандартна техника, според мен тя не само трудна, но и на практика абсурдна, поради няколко причини, които няма да ти обяснявам, понеже си момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си