.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Сладко+куче

Бях излязла с кучето ми навън и си купих понички, но той ме бутна съответно и поничките паднаха. Поничките бяха поляти със шоколад и пудразахар и той ги изяде (опитах се да го спра,но наистина ми беше трудно). Та вупросът ми е може ли да му се случи нещо от това...моля ви наистина се притеснявам ако е от значение породата му е jack russel terrier

По принцип знам че животните ослепяват от сладкото но от една порция едва ли ще му има нещо споко

Banned Мега фен
    а да... за да хапва сладко му давай плодове - всякакви

Banned Мега фен
    от толкова малко нищо няма да му стане.... иска сладичко животинчето.. аз на моето от време на време като ме слуша много му давам някой бонбон или парченце то вафла... боже.. за толкова малки неща не се тряскайте бе хора

плодове му давам без проблеми просто съм чувала, че шоколадът е доста вреден и затова се притесних

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cutegirl13 Виж мнението
    плодове му давам без проблеми просто съм чувала, че шоколадът е доста вреден и затова се притесних
    то пък точно това минало покрай шоколад ;д

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ще му се качи кръвната захар
    ще пропуснеш едно хранене за да я изразходи по-бързо като енергия вода му давай колкото иска
    демек нахрани го утре

ама и нищо да не му правиш няма проблеми ако е младо животинче

спомням се че имах болонка която трябваше да оперирам от тумор и тя с ЛДХ 1500 на 14г и бабата и дала парче торта предния ден и кръвната и захар беше станала 35 :О
    може да се каже че ме достараша да я упоявам много че да не умре от упойката и леко на живо оперирах ама е здрава и до ден днешен тая мастия
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ами няма и годинка значи нищо няма да му стане...че вече е и нахранен ;д

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от cutegirl13 Виж мнението
    ами няма и годинка значи нищо няма да му стане...че вече е и нахранен ;д
    ама не прекалявай много с захарта
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Мда, нищо няма да стане, споко.
    И аз на моето понякога му давам парченце шоколад, но аадски рядко. Все пак внимавай наистина със сладкото.

По принцип кучетата ослепяват, ако ядат сладко, но от една порция нищо няма да му стане. Не се пртенявай. Само гледай да не му става навик.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от magneticfields Виж мнението
    По принцип кучетата ослепяват, ако ядат сладко, но от една порция нищо няма да му стане. Не се пртенявай. Само гледай да не му става навик.
    първо е диабета после ослепяват заради диабета

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не се притеснявай.Няма как да му стане нещо от толкова малко сладко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си