.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...

Поредната циклична тема...

Сигурно има милиони такива теми ...
    Та проблемът ми е , че вече втори месец ми подранява .Не се притеснявам , но ме дразни. През Ноември ми дойде около 20-ти както си трябва , а през Декември около 10-ти.Тогава го сметнах за нормално , защото попринцип като застудее ми идва малко по-рано. Днес (30ти) обаче ми дойде отново и чак ме ядоса. До колкото знам причините могат да са стрес , метеорологични условия и т.н., но като се гледам колко съм стресирана и колко се е ''изменило'' времето навън не ми се вярва от това да е.От 2 и половина години имам цикъл.Досега си ми е бил редовен и най-много няколко дни да се е местил (3-4) ,като стане по-топло или по-студено.Само лятото докато бях на екскурзия пих едни хормонални хапчета ,за да не ми дойде докато съм там , но това беше чак през юли ,а и те бяха от онези дето като ги спреш до 5 дни ти идва.(а и съм ги пила само 3-4 дни макс)
    Въпросът ми е дали това се е случвало и на някоя от вас и дали е нормално?..Също може ли да се е получило така заради хапчета , защото боледувах и пих там витамин ц, панадол , флавамед?.
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Я си изчисли цикъла, че аз станах разногледа от обяснения.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си