- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Анти-вирусна програма+регистър
Така, първо да си извиня, сигурна съм, че има и други такива теми, но не знам дали е от сайта или от браузъра ми, не мога да търся теми (дава ми грешка, ако е от значение).. Искам да попитам за добра антивирусна програма и за програма за почистване не регистрите от грешки.. Значи имах проблем с компютъра, че на моменти ми се изключваше екрана, застива и след това става черен за 5-6 секунди и после всичко си върви, главно като отварях Youtube. Установих, че е вирус, който обаче Windows Defender, Microsoft Security Essentials и Avast! не засичаха.. За това вчера си преинсталирах ОС-то, а и по още една причина - Уиндоуса ми не е купен, дръпнала съм го от нета, та след месец ползване на Microsoft Security Essentials програмата засече, че ОС-то ми не е genuine..
Засега съм си свалила Avast!, регистрирала съм се за година безплатно ползване.. Освен това свалях нещо и с него ми се дръпна PC Tools Registry Mechanic. Намерих кейгън, с който го регистрирах за постоянно; на първото сканиране ми намери около 300 грешки и ги поправи.. Искам да попитам за тази програма специално какво точно прави, тъй като не съм я ползвала преди.
Та има ли нужда да свалям още нещо, преди време ползвах AVG, но тази програма за мен нищо не прави, никога нищо не намираше, същевременно го сканирах с Windows Defender, който ми намери 3 вируса.
Това с антивирусната е първо, трябва ми и програма за почистване на регистъра от грешки. Ползвам от край време CCleaner, не знам дали нещо върши, но приятел ми каза, че програмата само пренарежда файловете. Затова искам да попитам дали да търся програма за почистване на регистрите или CCleaner е достатъчна..
Знам и че не трябва компютъра да се пренатрупва с анти-вирусни, а и аз не искам да го правя, трябва ми само една, която върши работа. Благодаря предварително!
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()