Благодаря много за отговора, ще погледна програмите, които спомена!
Колкото до форума - да и на мен ми излиза същото.. :/

А за да не правя нова тема.. Имам един малък проблем с Bookmarks в браузъра ми (SRWare Iron). Преди да си преинстална ОС-то запазих на външна памет някои неща (снимки, филми, музика и т.н.), заедно с тях и Bookmarks.bak файла от старата ОС от папката на браузъра с всичките Bookmarks (тъй като са прекалено много и няма начин да ги вкарвам на ново едно по едно) Затова сега искам да ги сложа в сегашния SRWare браузър, но нещо не става.. Смисъл отварям с Notepad файла със старите ми Bookmarks, копирам садържанието и го поставям в два файла: Computer\C:\Users\Anna\AppData\Local\Chromium\User Data\Default\Bookmarks.bac и Computer\C:\Users\Anna\AppData\Local\Chromium\User Data\Default\Bookmarks (няма разширение, на Type ми дава само File) Заменям всичко, запазвам ги, ресвам браузъра и.. Не се появяват.. Отново отварям двата файла. Копираното садържание стои само в Bookmarks.bac файла, а в другия файл, само Bookmarks, си стои старото садържание, все едно не е променяно.. Пробвах да го заменя наново и да ресна целия комп, пак нищо не става.. Някакви идеи как да го оправя?! Благодаря