.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Помощ за стара връзка!!!

Ходих с едно момиче 2 години,накрая се разделихме,заради мен,защото бях много изнервен,се моито исках да е,избягвах романтичните неща и такива работи и тя и писна и се разделихме,след което тя почна да излиза с едно друго момче.Аз се молих молих но тя не искаше.Накрая я оставих.След 3-4 месеца тя се разделила с него и почна да ме тарси,почнахме взаимно да се тарсим.Когато сме заедно,излизаме заедно,се даржим за ръце,гушкаме се,цункаме се по бузката,добре са нещата.НО,онзи ден след всичко това,реших да я попитам иска ли да се саберем пак,когато и го казах вдигаше рамене и ми казваше незнам незнам,попитах я това не ли означава и тя не ми каза не,а каза незнам!Попитах я има ли друг,тя каза,че от работата и има едно друго момче каде я сваля,но тя го виждала само веднъж и нищо не прави,даже са на НГ била на вилата му,там с компания,но този я сваля,каза ми занапред незнам какво щяло да стане,че вече е сама от доста време и може скоро ако излезне някои да си хване гадже!Писа ми,че винаги ше е до мен и ше ме подкрепя,но не могла да е с мене ...... Адски много съм объркан и незнам какво да правя.На 23 години съм,кажете как да постапя с нея?Кои е наи-добрия вариант?Аз искам да съм с нея!Отделно казва,че за момента не иска гадже,сама и било добре засега.Тя вече е в нова среда,колеги,колежки ... излизат си заедно ииии просто незнам какво да правя !?!?!?!?! :X

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Направил си се на важен, а сега полудяваш, защото си в девета глуха.
    Поне си запази самочувствието /там колкото е останало/ и продължи живота си без нея. Не се вписваш в плановете й, осъзнай го.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    На първо време се научи да пишеш грамотно. Срамота е на 23 години да пишеш по този начин.

След това - не усещаш ли как те въртят на малкия си пръст?
    Тази те разиграва стабилно. Просто не знае какво иска, но пък и не иска да те загуби теб. Ти си й като резервен вариант, да не се чувства самотна.
    .
    Моят съвет - вдигай си чукалата и не се занимавай с нея, просто няма смисъл.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За съжаление не мога да те посъветвам да продължаваш опитите ти да се съберете. Тя не го иска. Може да изградите добро приятелство, защото това се усеща, но не и повече. Гаджета повече няма да бъдете. Ако смяташ, че такъв контакт ти причинява болка, просто се отдръпни и я остави.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Малее братле съчувствам ее моята ситуация по друга ама по добре остави нещата така явно иска да сте приятели но поговерете няма незнам или временно приятели да сте или няма да я бъде и си вдигай чукалата както споменаха по горе

Наистина не знае,какво иска.То и тя си ми го каза.Ще се опитам да бъда приятел с нея и времето ще покаже.Днес се чух,да си честитим новата година и ми каза,къде е била,но нищо не е правила,даже му е казала на онзи,че нищо няма да стане между тях,иска да си е сама явно.Но,незнам,явно е най-добре да не прекратявам тотален контак,да си поддържаме връзка,но от мая страна да съм дръпнат,да усети липсата ми,пък може да се получи нещо.

Сори за грешките в първия пост,но писах на фонетика от друг комп,а там не ми е силата

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Абе виж ся дръпнат надали ама бъдете приятели и то ще си покаже пък си я гушкай пак и т.н тя ако не се тегли значи е ясно но се опитай да си приятел с нея.

Оу изобщо не се тегли.И тя ме цунка,гушка,даже един път и по устата ме цунка за чао.Аз за това съм объркан.Като сме заедно,всичко е добре,ама пък после ми вика,не можела.Така най-мразя,да незнам какво се случва

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ти си се вкопчил в идеята да си я върнеш и всеки дребен жест го вземаш за чиста монета. Копирам ти какво си писал:

"НО,онзи ден след всичко това,реших да я попитам иска ли да се саберем пак,когато и го казах вдигаше рамене и ми казваше незнам незнам,попитах я това не ли означава и тя не ми каза не,а каза незнам!Попитах я има ли друг,тя каза,че от работата и има едно друго момче каде я сваля,но тя го виждала само веднъж и нищо не прави,даже са на НГ била на вилата му,там с компания,но този я сваля,каза ми занапред незнам какво щяло да стане,че вече е сама от доста време и може скоро ако излезне някои да си хване гадже!Писа ми,че винаги ше е до мен и ше ме подкрепя,но не могла да е с мене ."

Айде сега спри да се държиш като сополив Венерин хълм и си насочи усилията другаде.

До останалите участници в дискусията- не му давайте надежди, щото го превръщате в лазеща и молеща за внимание отрепка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Разберете, че такова нещо като "той/тя иска да е с мен, обаче отказва, защото...." няма. Човек ако иска да е с някого и има тази възможност, то със сигурност няма да откаже, защото не иска връзка и му е по-добре сам или някаква подобна мнооооого основателна причина.
    Девойката явно иска да запазите някакви приятелски отношения, особено щом ти е казала, че можеш да разчиташ на нея, което е хубаво, но няма нищо повече към теб, съвсем ясно е.
    И да се бориш - няма да има смисъл, само ще усложняваш излишно вашите взаимоотношения.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Не съм сигурен,преди 2-3 седмици ми каза,че си ме обича,но не по същия начин,ами просто като близък човек.Аз за това съм много объркан,защото има поводи да си мисля,че имаме шанс да сме заедно ... Вече незнам как да я спечеля ?! :X

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Source Виж мнението
    Не съм сигурен,преди 2-3 седмици ми каза,че си ме обича,но не по същия начин,ами просто като близък човек.Аз за това съм много объркан,защото има поводи да си мисля,че имаме шанс да сме заедно ...
    Кое по-точно те е объркало? Тя по-директна не е могла да бъде.
    Казахме ти го вече няколко души, но ти отказваш да видиш истината и да се примириш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не съм сигурен,преди 2-3 седмици ми каза,че си ме обича,но не по същия начин,ами просто като близък човек.Аз за това съм много объркан,защото има поводи да си мисля,че имаме шанс да сме заедно ... Вече незнам как да я спечеля ?! :X
    Е, по-ясно от болднатото, няма как да ти го каже. Тя вече гледа на теб само като на приятелче. Приеми го и спри да й се молиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Aз не и се моля,само 2-3 дни ставаше дума за това,говорихме,незнаеше какво иска,после ми написа на смс,това което казах по горе и сега само се чуваме и от време на време излизаме.Как да си я върна,как да я спечеля отново?Лошото е,че тя вече знае,че "аз съм неин" така да го кажем,а това е минус ....

Адски много съм объркан и незнам какво да правя.На 23 години съм
    Първо си купи Букварче.

Второ, не се занимавай с нея, показала ти е, че не иска да е с теб, че те обича като 'близък човек' и толкоз. Продължи напред.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    И защо й падаш в краката? Не се оставяй да те контролира и да те мачка. Заеби я!
    Schhh! Hear the silence...

Не си давай напразни надежди..Ако искаше да е с теб до ся да ти го е казала..Не й давай да те разиграва..Останете си добри и близки приятели, излизайте и т.н. пък ако по нататък се получи нещо - хубаво..Ако ли не - не е нито първата, нито ще е последната..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си