[1.]
Какъв ви е телефона? - SE Xperia X10
Кога и за колко пари го взехте? - преди повече от година за около 400лв.
Харесвате ли го? - Да, но мисля да го сменям за нещо по-бързо.
Струва ли си? - Ами, да.
Ако не този, кой бихте искали да имате? Защо? - Нещо от сорта на Samsung Galaxy S2 или 3 . Повече рам, по-бърз процесор, по-добра камера и по-висока версия на Андроида - всичко, което липсва в сегашния ми телефон.
Кой телефон смятате за най-добър от тези, които сте имали? - Siemens A52
А кой от тези, които не сте, но искате да го притежавате? - Samsung Galaxy S3
[2.]
Предложения за хубави таблет или лаптоп на разумни цени? - Не им разбирам.
[3.]
Имате ли любимо ястие от чужда кухня? Защо? - Много обичам китайска кухня, но нямам любими ястия.
А какво бихте искали да опитате? Защо? - Някой мноооого скъп швейцарски шоколад.. Защото обичам шоколад!
Кое ястие не харесвате/мразите най-много? Защо? - Всичко, което е направено от гъби или моркови .. Също много мразя морски неща ( риба, раци, скариди и т.н. )
[4.]
Идеалния ви тип момче/момиче? Описание(характер + тяло/лице) - По характер трябва да е забавна, с чувство за хумор. Купонджийка, а не някоя сдухана. Задължително да имаме сходни предпочитания за музика, а не да е някоя чалгарка, която постоянно слуша някакви гадни кючеци или пък метълски работи. Трябва да имаме общи теми за разговор, а не да няма какво да си кажем. Да не е от 'кифлите', които не могат да се покажат без грим. И естествено не трябва да е някоя (хрумват ми много описания, но по-добре да оставя празно), която се забива с други, когато не сме заедно и т.н. Външността .. Не е от кой знае какво значение, но най-много си падам по брюнетки (за предпочитане червенокоски) със светли очи и хубаво тяло (ест) ..
По какъв тип момчета/момичета си падате - слаби, нормални или закръглени? - Нормални.
Любим тип облекло за срещуположния пол? Защо? - Тясно, за да се очертава тялото и да има какво да заглеждам.
Последно редактирано от DaNGeRousLy : 01-03-2013 на 07:43