- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет какво да правя...
Скъсах с гаджето си преди 2 месеца. Бяхме заедно 1 година и го обичах адски много. Давах всичко за него, но тъй като няколко пъти исках от него да скъсаме преди това, защото виждах, че нещата някак куцат, пък и нали знаете-жени, понякога просто и ние не знаем кое е по-добре за нас, та накрая пак поисках да се съберем след толкова много време (2 месеца разделени), но той не поиска. Каза ми, че вече го е страх да бъде с мен и още куп оправдания (поне на мен ми изглеждат такива, защото ако ме искаше истински щеше да превъзмогне всичко и пак да сме заедно). Както и да е, казах си, че повече няма да го търся и няма да мисля за него, просто ще започна от начало. Обаче има едно огромно ОБАЧЕ. Вчера ме потърси и каза, че има нужда от мен и не знам още какво. В момента се питам какви игри играе този човек, дали наистина ме обича или просто не му пука? Кажете какво да правя? Има още двама човека, с които общувам, но просто не е същото както с него. Въпреки всичко една част от мен казва, че трябва да продължа и да не се оставям отново да ме нарани, а друга казва, че трябва да опитам отново. Не знам вече. Кажете ми какво да правя, моля!![]()
Въпросът е ти какви игри играеш и защо очакваш,че ти си тази ,която решава?! 2 месеца сте били разделени,по твое желние и ти очакваш да щракнеш с пръсти и да притича като кученце?! Учудвам се дори ,че ти сее обадил,явно има нещо към теб, съветвам те да не си играеш с твоя човек...щом след цялата тая тъпост,която си изляла той все още те търси.
Поговорете като големи хора и решете заедно какво ще правите,а не ти самосиндикално.
maDamn
Момчето си е преглътнало егото, откъснало си е топките и отново е набрало номера ти, а ти му търсиш кусури? Сериозно ли?!
Трудно да намериш втори такъв мазохист. Спри да се държиш като принцеса и проумей простата истина, че всеки друг би ти бил шута още в началото, когато си почнала да въртиш номера. Момчето те обича и преглъща достойнството си, за да сте отново заедно. Не си ти тази, която дава втори шанс, а ТОЙ, хубаво е да го проумееш. От теб зависи дали ще дадеш смисъл на тоя втори шанс, или ще продължиш да се подиграваш с момчето.
Явно и 2-мата се искате (за сега). Къф е проблема деа, не е като да си имате други гаджета.
Ти се разделяш с някого, защото знаеш кое е най-добре за теб, а после си в шок, защо този човек след 2 месеца не искал да се съберете пак.. можеш само да му се извиняваш и да му благодариш за това, че ти се е обадил. И хубаво си помисли дали наистина искаш да си с него или го правиш само защото "общуването" с другите 2ма не е същото![]()
Няма какво повече да кажа.
Освен може би следното - вземи слез на земята и помисли като пораснал човек.
Защо си мислиш, че Ти трябва да си тази, която ще командва парада?
Ако искаш да имаш един стойностен човек, който Държи на теб, до себе си - недей се чуди да вдигаш ли или нещо такова, а си седни на задника и започни да се държиш нормално и просто бъдете щастливи, за кво трябва толкова сложно да го правиш?
Е ако се съберете пак и ти започнеш отново да се чудиш какво искаш,просто няма смисъл,колкото и да го искаш обратно първо се изясни със себе си и после го търси него
Е да, но и той не е такъв "перфект", какъвто го изкарахте и мисля, че съм имала право да искам от него да скъсаме няколко пъти, защото той ме лъжеше за всичко. Аз умирах от притеснение какво става с него, защото излизаше с номерата, че е адски болен, а той всъщност бил по купони. Всеки път правеше така и на мен накрая ми писна и реших да си дам малко време, за това поисках да се разделим.
Никъде не беше споменала подобно нещо. Щом веднъж си взела решение да скъсате,защо пак се тъпчеш , там където са те лъгали?
maDamn
Просто мислех, че си е взел поука и вече няма да повтори същата грешка. Вярно е, че изглежда сякаш аз съм си играла с него, но аз поисках тва от него, защото няколко пъти по ред ме лъга и наранява. Накрая скъсахме окончателно и преди няколко дни пак говорих с него. Не очаквах да се съберем, просто ей така, но ме обърква-първо казва, че не иска да е с мен, а после ми звъни посред нощ и ми казва, че имал нужда от мен. Хем го искам, хем ме боли като се сетя колко пъти ме нарани...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Божеееее, ама хем ви сърби, хем ви боли.
Като те лъже кво още очакваш? Ти самата не знаеш кво искаш и кво чувстваш. Стой си малко на задника, помисли си какво искаш и дали изобщо искаш нещо от човек като него и след това реши ще го бъде ли или не.
Ако аз бях на твоето място обаче нямаше да се занимавам повече с него.