Далаче, брат, гледай сега как ги виждам нещата аз - който и поп да питаш, ще ти каже "Грях е!". От друга страна, ако приемем, че наистина бог е това, което се описва в Библията (защото лично аз мисля, че това е книга, написана от хора за хора с цел контрол, който впрочем е необходим), то мислиш ли, че всемогЪщ бог като него, който на всичкото отгоре е любов, ще позволи да безчинстваш, разхвЪрляйки семето си из дЪщерите Евини? От друга страна - когато 2 кучета (КОИТО СЪЩО СЕ ПРИЕМА, ЧЕ СА БОЖИЙ ТВОРЕНИЯ) се сношават, трябва ли да ги женим или да си ги оставим да грешат??
Лично според мен - предбрачния секс не е нито грях, нито нещо неправилно - независимо дали изобщо си обсЪждал темата БРАК с момичето/момчето, с което спиш. Единственото неправилно нещо (пак казвам - СПОРЕД МЕН) в случая сЪс секса е да го правиш без чувства, така, за бройката. Ако наистина си обичаш половинката и си сериозен с нея, уважаваш я, разбирате се, обичате се, дЪржиш се с нея нормално - няма нищо грешно и неправилно в това да правите секс.
От друга страна - абе далаче, поповете, дето проповядват скромност, смиреност и любов си купуват лимозини и други лЪскави возила (скромност) и се карат кой да седне на престола (смиреност)... Някога чудил ли си се защо короните и скиптрите им са златни? Нима има значение за Бог дали жезЪла е златен? Дали крЪста е обиден за Отца ни, ако е дЪрвен? Дали свещеник трябва да бЪде коронясван като владетел??
GTFO и поповете! Наред с тях и владиките и патриарсите!! Обичайте ближните и ближете обичните!!!