.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен

Според вас каква е идеаланта възраст едно момИче да загуби девствеността си?

Когато се е развил организма, по-рано, по-късно. Аргументирайте се и посочете възраст.
    Аз предполагам, че на 18 за да няма никакви физически/психически последствия.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    когато дойде акълът у главата....естествено не посочвам онези,които си мислят че им е дошъл -.-

Не може да се даде точна възраст, някои узряват по-рано от други.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Айде пак се почна. Това, че си на 18-20 не ти дава никаква гаранция, че няма да има "физически(каквото и да имаш предвид с това)/психически последствия" Всеки има глава на раменете, която се предполага, че използва и може сам да си реши кога му е времето.
    На мен лично идеята деца (13-14) да правят секс не ми се вижда нормална, но и не ме засяга кой какво прави.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Какви физически последствия те гонят? И психически.
    Оф,аман ,аман от такива теми.
    maDamn

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Няма идеална възраст, но съм на мнението - поне да е на 17.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

На десетата година след сватбата.

След пенсията по-добре.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Да кажем sweet 16.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на dirtyyy
    да кажем 17, но това не е никакъв гарант.

Може би 16-17..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Да кажем sweet 16.
    И преди 20-21.

Прекалено рано - на всички ни е ясно защо не е добра идея.
    Прекалено късно - забелязала съм, че при при девствените на по-късна възраст са им присъщи едни нелепи, нереални разбирания за отношенията мъж-жена, които могат да се изродят в големи проблеми и няколко несполучливи връзки, докато си уеднаквят разбиранията с няква част от заобикалящата ги среда.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И преди 20-21.
    Прекалено късно - забелязала съм, че при при девствените на по-късна възраст са им присъщи едни нелепи, нереални разбирания за отношенията мъж-жена, които могат да се изродят в големи проблеми и няколко несполучливи връзки, докато си уеднаквят разбиранията с няква част от заобикалящата ги среда.
    Дам, и това го има. Донякъде е валидно и за мъжете.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    На 100% е валидно по мое мнение, ама темата е за друго

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    16+
    Kолкото и да обясняват, колко са узрели вече и колко са им сериозни връзките, според мен преди 16год. не е много удачно да се прави секс... изживейте си първо детството, после цял живот все секс ще правите.
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Голям фен Аватара на stambelan
    Когато решиш, че наистина го искаш.

Най-младата майка в света ражда на 5 години и 7 месеца.
    Родителите на Лина Медина се притеснявали, че детето им има тумор в стомаха. Когато местните шамани не могли да я излекуват, майка ѝ и баща ѝ все пак решили да я заведат в болница, където малката родила с Цезарово сечение. Това се случва през май 1939 г. Синът ѝ Джерардо (кръстен на доктора, който го изражда) бил съвсем здраво дете и живял до 1979 г., когато умира след боледуване. Лина живее в Перу, а бащата на детето ѝ и до днес е неизвестен.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Когато е натрупала достатъчно добри знания по сексуална култура.Знае к'во е това контрацептиви,овулация и знае как се изчислява,прави разлика между МЦ и менструация ... (да не изреждам всичко).Когато се почувства наистина сигурна,че иска да прави секс,а не го прави само заради "модата" и защото всички други го правят
    Аз бях малка,когато го направих за първи път - 15 годишна,с приятел от 8-9 месеца.До сега (да чукна на дърво) не ми се е налагало нито да пия Ескапел,нито да правя тестове или да си блъскам главата и да си задавам въпроса "Бременна ли съм?!".В никакъв случай не съжалявам,че го направих на тези години!Вярно,можеше да е след още година-две,но тогава съм го искала и съм го направила.
    Що се отнася до физическите и психическите последствия (каквото и да значи това?!) - ако приемем,че една нежелана бременност е такова последствие,то да светна автора,че и момиче на 20+ може да стигне до това положение ако не се пази.За болестите,които може да си предадат се отнася същото.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    На 12,иначе са задръстени

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На 100% е валидно по мое мнение
    Не можеш да правиш такива заключения, имайки предвид, че си наблюдавала отделни случаи, явно с известни проблеми.

Иначе тази тема е тоолкова дъвкана, предъвкана, че даже и изплюта вече, че въобще не ми се занимава да давам смислен отговор.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си