- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болят ме срамните устни
Здравейте,аз съм момиче на 16 и водя полов живот с моя приятел заедно сме от половин година правим си секс когато можем,но иначе се самозадоволяваме с ръце.Та проблема ми е след последния път ме задоволяваше с ръка и в момента ме болят и сърбят срамните устни от вътрешната страна и малко по навътре също ?! какво ли е
Примерно инфекция?
Инфекция може би? Иди на гинеколог да ти пусне и изследвания.
maDamn
страх ме е защото майка ми ако разбере че водя полов живот няма да и е много приятно ако ме питат ако докторът каже
На 17 ли си ? Какво ти пречи да отидеш сама или с някоя приятелка/гаджето ти ? При всички положения си приготви някакви пари,за всеки случай....ако се наложи да си купуваш лекарства.
Ако пък толкова те е срам,стой си с инфекцията и се чувствай гадно,но да знаеш ,че колкото отлагаш,толкова по-зле.
С направление от личния, никой няма да каже на майка ти. Отивай на лекар,ами не си стой на гъза.
maDamn
Имаш гъби.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Отиди с приятелка, не е нужно да казваш на майка ти.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нищо ти няма ... и ползвай лубрикант. На мен ми ставаше така на сухо като си играем
кажи на майка ти , че си курва и се ебеш , и иди на гинеколог с баща си
на пишката идиотима ли значение къде е ... ако хванеш ръката да си търкаш на 1 място пак ще те заболи
От 16 нататък може да отидеш без майка тиГинеколога е длъжен да пази тайна и няма да вика майка ти. Може да са гъбички, но може и нещо да не е. И без това ще е хубаво да отидеш. Може да го питаш нещо и като цяло иди. Направление от личния и прегледа е безплатен. Трябва да ти вземе секрет и да го дадеш на лаборатория, което май е 2/3 лева, ама може и повече
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
ами то от началото ме сърбеше и болеше около 2 дни е без днес и сега само леко ме наболява
и аз имам подобния проблем само че е малко по различен : боли ме голямия пръст на крака
אויב איך מאַך אַווערטאַד
а може ли да е от груб секс ,с приятеля ми правихме груб секс и от това да ме боли
Доста възможно,хубаво е да ги уточняваш тези неща.
maDamn
Тва по принцип се изяснява в началото на темата. Възможно е и най-вероятно е от грубия секс, плюс ако не си била добре овлажнена и си се протъркала.
Случва се.
Ако не се овлажняваш хубаво, ползвайте лубрикант.
Първоначално написано от antifashionshit
говорих с една приятелка и тя каза че е имала същия проблем и и помогнал Низорал крем знам ,че трябва да отида на генеколог но и приятеля ми незнае малко ме е срам да му кажа а и той ще се почувства виновен
О, Боже.. Нали "гаджетата" бяха за това, да се подкрепят, да си споделят, да си помагат...Айде кажи му и бегайте на лекар, без излишни остроумщини повече..
![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...