Овен. Общо взето вярвам в зодиите, но в граници. Смятам се за типичен представител на зодията ми, поне според описанията й, но има и неща, с които се отличавам. Асцендентът ми е рак.
Към положителните ми черти спадат непоклатима воля/ амбиция; целеустремена; знам какво искам и не се отказвам да го постигна; реалист съм; проницателна; честна; пресметлива; организирана, обичам реда; точна; справедлива; умея да изслушвам и да давам съвети; мразя спокойните, флегамтични хора, мразя спокойствието като цяло- обичам динамиката, постоянно нещо да се случва; спестявам и гледам да не харча пари за глупости; енергична- почти никога не мога да се почувствам изморена и капка мързел няма в мен; състрадателна, обичам да помагам, но само на тези, които го заслужават; мразя лицемерието и двуличието, но в ежедневието ми (поне засега) няма как да го избегна, за да не влизам в ненужни конфликти; обожавам животните- те са съществата, които са способни да ме разчувстват най- много.
Иначе съм егоистка (гледам да не бъда, но понякога характера си напира отвътре); самовлюбена; суетна; съдя другите за действията им и един човек, за да ми докаже, че е свестен и си заслужава, много трябва да ми се доказва, но спечели ли доверието ми- винаги може да разчита на мен и да знае, че стоя до него; много бързо се изнервям; леко материалистка се падам, но това не ми пречи да оценявам истинската стойност на всички други чувства и преживявания, така че го смятам за компенсирано ; чувствителна съм, мога да се смея и да плача от най- малкото, но не обичам да показвам емоциите си пред хората (само най- близките ми познават тази моя страна); допускам трудно хора до мен и следователно трудно се привързвам. Голям инат съм; перфекционистка също.
Това са основните ми черти.. Мога и още да пиша, но ще спра до тук ;д
Последно редактирано от tonssy : 01-09-2013 на 08:43