.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Бихте ли?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ахам. И Обама не е от Вашингтон, нито Крум е от Долно Уйно.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Ако българския народ се смеси с по-нискорасовите цигани или негри или араби, то той изчезне безвъзвратно!Един народ не изчезва от от войните или болести, а само и единствено от Расовото смешение. Днешните немарливи учители не са в състояние да създатат у вас представа за Расова хигиена, активирайте вашата чиста българска природа, и тя ще бъде двигател на вашите национални и расови чувства. Защото въздействието на тези учители, което наблюдаваме всекидневно в българските детски градини, училища и институции, ние виждаме съвсем съзнателно разлагащо действие на игрите, учебните занимания, и че самото преподаване е на ниско ниво и антибългарско. Никъде в българските училища не се поставя въпроса Расова хигиена и за чистотата на расата. Постоянно ни занимават обаче с ниското културно ниво на циганите. Защото нашата представа за света се развива именно от тези антибългарски активни мероприятия, които целят да направят от вас едни роботи или роби, както ви хареса. Ако вие бъдете възпитани като роби ще си останете такива!
    /bow
    Не мога да го кажа по-добре. Лошото е, че има още доста мои връстници, които не разбират за какво става дума. Радвам се, че моите приятели са на същото мнение като теб.
    Последно редактирано от Horrificus : 01-10-2013 на 13:19

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    По твоята логика и праснал и иранка, те също са арийска раса?!
    Руса, бяла със сини очи и нормално телосложение - да, бих, пък ако ще да е от Чукотка.

Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Интересно мнение предвид аватара ти.
    Благодаря! Аз не съм расист, може би сте ме разбрали погрешно. Падам си по бели момичета, а баскетболът ми е любим спорт, Derrick Rose - любим спортист. Цветът на кожата не е от значение, освен ако не си плащат тока, живеят на гърба на преобладаващото бяло население, не говорят книжовен български и тн. сещате се накъде бия.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Успех в Скандинавия тогава
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си