- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- GSM-мнение, съвет?
Какво мислите за nokia 700, nokia X6, nokia N8,N9? Какви са ви впечатленията, ако имате някой от тези телефони? Искам един от тях, но не съм сигурна, дали ще ми харесат... Ако има някакви критики или недостатъци, споделете. Дайте ми съвет, ако желаете. Искам да си купя нещо качествено, което си струва, не си купувам всеки ден телефон.Благодаря!
Един съвет , не взимай нокиа, самсунг галакси с1, 2, 3 !![]()
ти по-стари модели не можа ли да си харесаш ?Sony Xperia S
евтин,водоустойчив и удароустойчив вариант- моторола дефу + 350лева, или скъп вариант с 2-ядрен процесор и 12мп камера-сону хпериа с
Сега съм с LG Optimus L7 и съм много доволна.Зарежда бързо,не забива,лек е колкото айфон и това което ми харесва най-много е че има страхотни цветове.Освен това и цената е доста приемлива.![]()
Батерията на всеки по-сериозен смартфон при значително натоварване издържа 1 максимум 2 дни (Говоря ти за 3G, facebook, музика и всичко както си му е реда)
Аз ще кажа, че наистина Галакси С3 , правилно настроен и използван обаче , е най-добрия телефон , който са изкарвали Самсунг от доста време насам
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Aз съм със SGS3, обаче тая Xperia радва супер много. Бих си я взел, но нямам нужда в момента.
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Дам с това избиха рибата, нека само да видим дали няма да забавят продажбите му много. Ако дойде към март месец ще е сериозен претендент за телефон на годината.
Днес ходих до Глобул, за да си купя Sony xperia J, но ми казаха, че нямат налични и не знаят дали ще имат и кога. Имаше xperia miro, xperia go и още един модел. Казаха ми, че Xperia Go е по-добрият вариант и имал много по-добри характеристики. И не знам какво да правя. На xperia J ми харесва много и външния вид, как да се изразя, изглежда ми по-стилен. Какво казвате? Да си взема ли xperia go?![]()
Става, иначе е китайска(тайванска) но това нищо не значи, там се прави 90% от хардуера.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Не знам какво разбират тия, ама на хартия go преборва j само по камера и водоустойчивост...
Самсунг галакси си взимай,освен че е с андроид и батерията ми е издържала до 1 седмица не на 100 %,но пак пълна,стига да не слушаш музика или да се ровиш из нета![]()