- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Оцветяващи шампоани
Мислех да пробвам утре, не знам точно дали се казват така, но искам да видя просто как ще ми стои черна коса, а предпочитам този шампоан пред къна. Въпросът ми е, ако се изкъпя с него и всичко ок, после ако реша да се изправям, този оцветител ще падне ли? Да не ми остане по пресата от високите градуси?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз бях пробвала с един спрей. Бях си оцветила косата с него. Омаца ми всичко.![]()
Предполагам, че след шампоана има малка вероятност да останат следи по пресата, но не съм 100% сигурна.
няма да стане с шампоан, не хващат достатъчно за добър, наситен цвят и цапат до безумие всичко, в момента, когато косата се намокри
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
разочаровахте ме
на моята коса /знаеш каква е / хвана червен шампоан така ,че споко и не ,няма да падне /остане върху пресата и т.н.
Hostis Honori Invidia
Точно това една приятелка ми каза днес, че е вероятно да ми изцапа пресатаМерси, все пак не знам дали да рискувам с пресата.
Бях пробвала преди само, че с русо на кестенява коса. Ефекта беше минимален, и изклепа кърпата, както и всичко останало в банята. А и ако имаш в предвид тези шампоани оцветители на мариол и тн. те са подобни на боята, трябва да поседиш 20тина 30 минути със шампоана на главата.
няма да ти нацапа пресата :д стига глупости![]()
Hostis Honori Invidia
Пробвах и ефекта беше потъмняващ![]()
Важното е, че разбрах, че черна коса ще ми отива