.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Каква връзка има даряването на кръв с татуса? WTF?
    Заради здравословните проблеми, които могат да причинят татуировките, през 1998 г. Медицинската комисия при Европейския парламент предложи хората с татуировки да нямат право да даряват кръв, година след като са се татуирали.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Заради здравословните проблеми, които могат да причинят татуировките, през 1998 г. Медицинската комисия при Европейския парламент предложи хората с татуировки да нямат право да даряват кръв, година след като са се татуирали.
    Жените даряват на 12 месеца кръв, не по-малко, мъжете на 6 месеца.
    Така че това с татуса е безмислено. А и ти правят изследвания каква ти е кръвта, дали си болен и т.н. То не е така, да си серопозитивен примерно и да даряваш кръв.

Град
    Така че това с татуса е безмислено. А и ти правят изследвания каква ти е кръвта, дали си болен и т.н. То не е така, да си серопозитивен примерно и да даряваш кръв.
    Кръв може да се дарява през 3-4 месеца. Много хора го правят. Дори действа добре на организма. Въпросът е, че след като си направиш татуировка не можеш да даряваш кръв една година, защото чакаш. И не, не винаги се правят изследвания, защото трябва да мине определен период от време. Ако не си запозната по въпроса и не си редовен дарител, просто не коментирай.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

anonymous708973
    Guest
    О, не мисля, че това е вярно. Всеки може да дарява кръв на интервал, не по-малък от 2-3 месеца и то определено количество, но зависи от килограми, а не от пол.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    О, не мисля, че това е вярно. Всеки може да дарява кръв на интервал, не по-малък от 2-3 месеца и то определено количество, но зависи от килограми, а не от пол.
    Да, кръвта трябва да се възстанови. Това става до третия или четвъртия месец някъде.

Освен това се взима всеки път различно количество кръв според здравословното ти състояние, а не според това, което им скимне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си