Хора, спора тръгна от там, че едва ли не не ти взимат кръв щото имаш татус. И не, няма да споря, щото явно всеки си знае своето, аз говоря за международен стандарт и какво е общо прието и с какво са ме информирали последно. Че нещо може да е различно, аз да не съм разбрала, или този който ми ги е казала - греши, всичко е вероятно, само айде да не се напъваме и да си даваме зор.
Можеш да се разболееш и от въздуха, от баране на дръжка на заведение, такси, менюто в ресторанта. И всичко това ти вреди на организма, ако ще и най-обикновен грип да е. Както в началото се отразява на левкоцитите и не знам си кво там друго, разни му утайки и т.н., така и от татус/пиърсинг може да се заразиш.
То те питат и секс с предпазни средства дали правиш - и ако отговориш да, с презерватив, не те питат орален секс дали правиш с кондом, нали? Така че ти може да нямаш/да не си си правил татус, ама партньора ти да си е, и от проста целувка/орална любов пак да се заразиш от нещо си...
Въпроса тръгна от там, че ИЗСЛЕДВАТ кръвта и това им е работата, когато приемат кръвна банка.