- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за "Публична Администрация"
И аз като дъртата да попитам, какво мислите за специалността "Публична администрация" искам да уча тази специалност, тъй като ми харесва идеята да се занимавам с чиновническа работа, макар и да не съм развил достатъчно нужни качества за това, също така тази специалност мисля че, е най-близка до политологията, и за това съм си я избрал, до колкото съм разучил(не съм разучил много, но тепърва ще почна да разучвам тази специалност) с тази специалност мога да работя както в държавния сектор, така и в частния.
Един виден съфорумник завърши това. В момента е известен хилиярдер и меценат!
Мисля, че ще се включи.
Grumpy old madman
ако разчитате на виШИту за занаят, гг
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ПА в СУ е доста близка до политологията, като се учат и доста юридически дисциплини, но аз препоръчвам да се пробваш в УНСС, където са доста по-сериозно застъпени икономическите такива, както и финанси, различни управления, маркетинг и т.н.
Специалността е добра, защото те подготвя доста разностранно и не е точно за скучна чиновническа работа на ниско ниво, а ти дава добра теоритическа подготовка в три основни направления. Отделен е въпроса за това дали самият индивид е от "качествен матр'ял" и какво ще му влезе в главата.![]()