Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
Добре..Живея с баща ми,баба и дядо.Нашите са разведени и мама не е в България.Проблемът е,че не ме пускат никъде БУКВАЛНО.Когато поискам да изляза баба започва да мрънка"къде ще отидеш,с кого ще си,защо ще излизаш,стой си вкъщи,прекаляваш,излизаш всеки ден"...А като попитам татко той се съгласява...Дори на нова година не ме пуснаха да празнувам,стоях вкъщи и и какво?Според баба и дядо нормално е да си имам гадже,когато стана на 15-16,сега съм била малка...През лятото когато изляза и то около 18:00 часа,трябва да се прибера към 8:30,например един път трябваше да се прибера и осем и половина,и татко ми звъна беше някъде осем часа и ме попита какво правя,такива неща и чувам баба до татко крещи "тая няма ли да се прибира" и след около 10 минути татко ми звъни и ми крещи " прибирай се" , през зимата ако ще излизам трябва да е след като си науча,което е около 4 или 5 часа, и да се прибера преди пет...Дори сега казах "хаха,догодина аз пък ще празнувам нова година с приятели" и ме изгледаха много тъпо...
На 13 съм,отличничка съм,не разбирам къде им е проблема.
/ако ще казвате да говоря с мама,тя не може да направи нищо,а да говоря с тях-пробвала съм,не помага/
Някакви съвети?

Подкупи ги КОРУПЦИЯ!!