.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 113
    Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Остро секс и бой
    Creative Technologie

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Bondage, discipline, dominance and submission, sadism and masochism. 6 думи - едно усещане

Повярвай ми усещането не е само едно, понякога не може и да легнеш по гръб
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Ще се избиете за един оргазъм ...

Цитирай Първоначално написано от jumpers Виж мнението
    Повярвай ми усещането не е само едно, понякога не може и да легнеш по гръб
    Не може да си седнеш на дупето
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Това не съм го гледала в никакви филми, веднъж случайно го направих на моят (от драскане по врата стана леко стискане) и исках да разбера какво е усещането, затова следващия път го накарах и 2та пъти, в които го е правил наистина ми хареса, заради замайването. Но като цяло не го правим, защото той не иска да ме души, нито пък имаме голяма необходимост от това.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    гледай предния епизод на под прикритие и ще видиш секс със задушаване

Супер фен Аватара на FasterBeach
    ебете се, душете се, мрете... веднъж се живее

Обожавам го и имам опит. Ако някой иска, да си поговорим.

ПишеОбожавам го и имам опит. Ако някой иска, да си поговорим. пишете... Това гъделичкащо чувство, което нараства с всеки миг е прекрасно!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    аре ся вземете се изтрепайте,докато правите секс,де*а болните мозъци де*а
    Ох,да
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    аре ся вземете се изтрепайте,докато правите секс,де*а болните мозъци де*а
    +1

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Това е изключително опасно, защото знаете по шията минава сънната артерия която се разклонява. Притискането на тая артерия е изключително опасно и може да доведе до припадане и до доста по-лоши последици. Замайването идва именно от това, а не от недостиг на въздух.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Голям фен Аватара на alex18
    Само внимавайте да не е последен секса за някой

Мега фен Аватара на tori
    Не се притеснявайте, не е чак толкова гадно, болезнено или опасно. Първо го стискаш лекичко по ръката примерно да му покажеш когато вече стане твърде силно за теб и след някакво време и двамата си свиквате колко силно.

Аз също обичам да ме стискат за врата по време на секс.. НО не прекалено силно.. Можеш да го пробваш само ако си сигурен в ръцете си и бъдеш внимателен.. Може пък да не й хареса
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не сме пробвали, но ми звучи интересно, ще му предложа тези дни.

Мега фен Аватара на Chacho
    Я да разпитам тези, които са пробвали, че и от мен наскоро искаха нещо подобно. Интересува ме повече самият разговор преди това, как успяхте да го обсъдите, мен ми е трудно да разговарям чак толкова. В смисъл, ако се наговорим да го направим, се губи тръпката, прекалено е очаквано. А точно за душенето не искам да импровизирам, че друго може и да приеме, ама съвсем спонтанно да я хвана за гърлото, нищо чудно да си глътне езика. ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на tori
    Ми не е особено трудно говоренето, предложи и го, кажи и да си помисли и така. Не прави нищо без тя да ти е разрешила, че като нищо да изядеш шамар. Или юмрук.

Аз лесно ще й предложа. Става въпрос, след като мине разговора, как е по време на секса, като го очакваш? Тя има известно чувство на страхопочитание или подчинение към мен, не мога да го дефинирам съвсем ясно, досега ми се е доверявала и в това отношение не съм водил много разговори. Като че ли до известна степен удоволствието й се крепи на това, че не питам, не искам позволение.

Интересно ми е дали някой е подходил също така завоалирано, примерно да й намекнеш за игра на роли и в момента на действието просто да й кажеш "довери ми се" или нещо подобно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Това с хващането за гушата не бие точно на задушаване, но карай. Ако това е целта - с ръка върху устата и носа. Или по-силно притискане на гръдния кош или с по-интензивно темпо - не веднъж се е налагало да спрем за да си "хване дъх".
    ГУШенето си ми харесва, най-вече заради доминиращата позиция, но това не означава, че и жената не ме е гушила, дори взаимно, макар че тя и с 2-те ръце и всичка сила трудно ще ми направи нещо, но аз ако си отпусна ръката по невнимание може да стане гаф. Това е тънкия момент за неопитните - "колко идва в повече" и препоръчвам върху себе си да пробват да видят колко сила трябва, макар че и съвсем леко е достатъчно. Правя го когато ми скимне, общо взето, но в най-интензивните моменти и когато тя е близо, уникална тръпка ми е, на нея дори повече. Стискам и отпускам ритмично и като цяло не продължавам да го правя повече от 30-на секудни - превантивни мерки, но не е и като да не сме изгрубявали, хехе.
    Относно подготовката и разговора - нямали сме такива, просто веднъж си ми дойде и го направих, без да му мисля много, много. Хареса й, а и на мен. Но сме си заедно от време и доверието е пълно - просто плъзнах ръка между гърдите й, първоначално само я сложих върху шията й, малко по малко увеличих стискането и я използвах като опорна точка да я придърпвам към мен за да увелича интензивността на проникването - свърши за броени секунди ^^ Може да я предупредиш малко преди да я хванеш, докато й говориш мръсно е единственото което ми идва на ум, за да не се изгуби момента на изненада, но в разгара на нещата те повечето са изключили така или иначе, може и съвсем да не те отрази, хахах - успех.
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Мерси, даде ми няколко идеи.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Chacho,
    не говорете предварително, а по време на секса. за да не я стреснеш, й опиши какво ще й направиш с няма-не тон, и после бавно постави ръка около шията й и я гледай в очите. действай бавно. райско е да изглеждаш уверен и властен и се скапва, ако си проличи, че много внимаваш

Мега фен Аватара на 102
    Не знаех, че може да се стигне до смъртни случаи.... и ако се случи кво, непредумишлено ?

Ако ми се получи, може да се прелъжа да разкажа, което май ще ми е сефте тук.

Ако ли не, сами разбирате, никому няма да разказвам

Мега фен Аватара на 102
    Ако я убиеш, непременно пиши от затвора.

Кой е казал, че ще влезна

wasntme

Ще се носят слухове, че конкурентните наркобарони са ме очистили, а аз ще спя на Хавайските острови.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си