- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със задушаване
Остро секс и бой
Creative Technologie
Това не съм го гледала в никакви филми, веднъж случайно го направих на моят (от драскане по врата стана леко стискане) и исках да разбера какво е усещането, затова следващия път го накарах и 2та пъти, в които го е правил наистина ми хареса, заради замайването. Но като цяло не го правим, защото той не иска да ме души, нито пък имаме голяма необходимост от това.
гледай предния епизод на под прикритие и ще видиш секс със задушаване
ПишеОбожавам го и имам опит. Ако някой иска, да си поговорим. пишете... Това гъделичкащо чувство, което нараства с всеки миг е прекрасно!
Не се притеснявайте, не е чак толкова гадно, болезнено или опасно. Първо го стискаш лекичко по ръката примерно да му покажеш когато вече стане твърде силно за теб и след някакво време и двамата си свиквате колко силно.
Аз също обичам да ме стискат за врата по време на секс.. НО не прекалено силно.. Можеш да го пробваш само ако си сигурен в ръцете си и бъдеш внимателен..Може пък да не й хареса
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Не сме пробвали, но ми звучи интересно, ще му предложа тези дни.
Я да разпитам тези, които са пробвали, че и от мен наскоро искаха нещо подобно. Интересува ме повече самият разговор преди това, как успяхте да го обсъдите, мен ми е трудно да разговарям чак толкова. В смисъл, ако се наговорим да го направим, се губи тръпката, прекалено е очаквано. А точно за душенето не искам да импровизирам, че друго може и да приеме, ама съвсем спонтанно да я хвана за гърлото, нищо чудно да си глътне езика. ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ми не е особено трудно говоренето, предложи и го, кажи и да си помисли и така. Не прави нищо без тя да ти е разрешила, че като нищо да изядеш шамар. Или юмрук.
Аз лесно ще й предложа. Става въпрос, след като мине разговора, как е по време на секса, като го очакваш? Тя има известно чувство на страхопочитание или подчинение към мен, не мога да го дефинирам съвсем ясно, досега ми се е доверявала и в това отношение не съм водил много разговори. Като че ли до известна степен удоволствието й се крепи на това, че не питам, не искам позволение.
Интересно ми е дали някой е подходил също така завоалирано, примерно да й намекнеш за игра на роли и в момента на действието просто да й кажеш "довери ми се" или нещо подобно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това с хващането за гушата не бие точно на задушаване, но карай. Ако това е целта - с ръка върху устата и носа. Или по-силно притискане на гръдния кош или с по-интензивно темпо - не веднъж се е налагало да спрем за да си "хване дъх".
ГУШенето си ми харесва, най-вече заради доминиращата позиция, но това не означава, че и жената не ме е гушила, дори взаимно, макар че тя и с 2-те ръце и всичка сила трудно ще ми направи нещо, но аз ако си отпусна ръката по невнимание може да стане гаф. Това е тънкия момент за неопитните - "колко идва в повече" и препоръчвам върху себе си да пробват да видят колко сила трябва, макар че и съвсем леко е достатъчно. Правя го когато ми скимне, общо взето, но в най-интензивните моменти и когато тя е близо, уникална тръпка ми е, на нея дори повече. Стискам и отпускам ритмично и като цяло не продължавам да го правя повече от 30-на секудни - превантивни мерки, но не е и като да не сме изгрубявали, хехе.
Относно подготовката и разговора - нямали сме такива, просто веднъж си ми дойде и го направих, без да му мисля много, много. Хареса й, а и на мен. Но сме си заедно от време и доверието е пълно - просто плъзнах ръка между гърдите й, първоначално само я сложих върху шията й, малко по малко увеличих стискането и я използвах като опорна точка да я придърпвам към мен за да увелича интензивността на проникването - свърши за броени секунди ^^ Може да я предупредиш малко преди да я хванеш, докато й говориш мръсно е единственото което ми идва на ум, за да не се изгуби момента на изненада, но в разгара на нещата те повечето са изключили така или иначе, може и съвсем да не те отрази, хахах - успех.
Мерси, даде ми няколко идеи.
Chacho,
не говорете предварително, а по време на секса. за да не я стреснеш, й опиши какво ще й направиш с няма-не тон, и после бавно постави ръка около шията й и я гледай в очите. действай бавно. райско е да изглеждаш уверен и властен и се скапва, ако си проличи, че много внимаваш
Не знаех, че може да се стигне до смъртни случаи.... и ако се случи кво, непредумишлено ?
Ако ми се получи, може да се прелъжа да разкажа, което май ще ми е сефте тук.
Ако ли не, сами разбирате, никому няма да разказвам![]()
Кой е казал, че ще влезна
wasntme![]()
![]()
![]()
![]()
Ще се носят слухове, че конкурентните наркобарони са ме очистили, а аз ще спя на Хавайските острови.