- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със задушаване
Това няма абсолютно нищо общо (оргазма със душенето).. поне физически..
I mean.. всичко си е индивидуално.. на който каквото му харесва и каквото го възбужда..
Готино е да те стиснат за врата, но не от самото стискане изпитваш ъъ физическо удоволствие.. ти дори не изпитваш такова.. а по-скоро психическо.. : >
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хора, следя тази тема от доста време и поисках да ви кажа... знаете ли какво - всички сте прави.
Само мъничко ме изумява факта, че много си мислят, че само те са; че те знаят точно какво е еротичното задушаване.
Истината е, че ако двама души се "душат" и им е хубаво, то те са намерили мандорлата на щастието в отношение на сексуалните игри, защото са съумели да споделят фетишът, който е един от най-много значните въобще. Нали, при много от останалите практики е по-ясно какво точно ще се прави и защо ще ни е хубаво. Но с душенето не е точно така.
Този който души - може да го прави заради другият, или да не смее да го направи наистина. А може и да му харесва. Защо? Неописуемо и пак - многозначно е. На някой ще му харесва, заради простичкото усещане на контрол. На друг - заради топлината на шийката в ръцете му, или заради нежното пристенване на "жертвата". Трети ще го харесва, заради точно това, което е. Самото душене, нежното измъчване, тихото душене, потрепванията, нежните конвулсии на тялото, изпъването на шията, всеки трепет...
Този, който го душат... Някой няма да го харесва. Друг ще го прави за другия. Трети ще се чувства - контролиран. Четвърти може да го изживява съвсем пълно - самото задушаване, тишината, бавното отпускане, конвулсиите, безпомощността, нежното насилие, борбата на шията за капка кислород, напрягането безпричинно...
Многостранно е. Не е за всеки. И е опасно, естествено. Но както всичко в живота. И както всичко, може да се внимава. И пак - има много страни... Колкото по-грубо, или до край, толкова по-опасно. А за някой е фантазия предимно, богата игра на ума, и по-малко практика, или пък смес от двете. Във всички случаи е много добре да се прочете доста преди да се "играе". И може наистина да е едно от най-изтръпващите усещания. Вече усещам, че някой ще използва терминът "изтръпващо", за да подскаже вероятността за фатален край. Такава практически може и почти да няма.
Може. Но всичко зависи от партньорите. Или?
аз бих сънувала кошмари след това
Айде, налазиха фетишистите
Но с всички споделени фетиши е така. Същото е и хапането и драскането и вобще по-грубата игра, но контролирана. Съвсем същите усещания може да породи едно съвсем лекичко захапване на пръстчето. Усилването на натиска, нарастващата болка и мисълта че с едно движение кокълчето ти може да изхрущи... топлината на устата, опасността...
и все пак ми се срува че е по-добре да ти счупят пръст, от колкото да се задушиш...
^Не бих предпочела чупенето на пръсти пред "задушаването". Първото ще е факт и свършен резултат; за второто не се знае :Д
^Разбира се че не.Става въпрос за приликата между различните фетиши в преживяването на страх, болка, безпомощност и всичко онова което би могло да доведе до по-силен оргазъм. Никога не бих пробвал душенето, защото ми се струва че фаталната граница е много по-близо. Секунда разсейване и може да стане страшно... затова дадох примера с нещо което много ми харесва - лекото хапене на пръсти. Разбира се че е невъзможно нещата толкова да се объркат че някой да ти счупи пръст със зъби. Затова си мисля че ако хапането нещо носи подобни усешания е за предпочитане пред сериозните рискове които крие душенето
Просто ми стана любопитно и затова се включих, но те нащата май отиват към темата за фетишите...
^Сега те разбирам. Търсиш по-безопасен вариант, но със същия резултат.
И подкрепям. За хапането на пръсти не знам, ама се побърквам ако той сложи два пръста в устата ми, а аз захапя. :Д Не продължава дълго, и не знам дали изобщо се води фетиш.
^Мда май не е фетиш
Стана ми интересно кое точно те побърква в това да захапеш пръстите му, самото усещане че са в устата ти, или някаквъв първичен инстинкт от типа "хищник - жертва". Съжалявам ако става прекалено лично, може би трябваше да пратя ЛС. Както личи от профилната ми снимка, това което ме привлича най-силно в една жена са красиви, бели и здрави зъби. Всякаква игра с тях ме възбужда повече от обикновенно (което май вече е фетиш). Затова и разпитвам тук в търсене на подкрепа от противоположния пол. Мнението ти ме заинтригува, тъй като търся всяко удоволствие да е взаимно, а не еднопосочно.Ще съм благодарен за всяко мнение по въпроса.
Весело посрещана на Празниците!
^Фетиш си е твойто :Д
Самото усещане - не толкова. Не и инстинкта, който ти описа :Д По скоро е просто друг вид проникване, в комбинация с погледът му на възбуда, които са ми достатъчни.
Бахти извратените хора. Мястото на физическото насилие е извън леглото. Грубият секс е примлив в много умерени граници , душенето е оф лимит. Да харесвам момиче , да съм привлечен от нея и да правим секс , тя да иска да я души. Нека такъв филм