.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hybrid View

Голям фен Аватара на mrankoniiii

За математиците , моля помощ

Аз като най-големия математически кретен ми трябва огромна помощ със задачите ми за утре .. Моля помогнете ми

Осем работика за 5 дни изработват 1200 детайла . Колко детайла ще изработят шест работника със същата производителност за седем дни ??

Велосипедист изминава разстояние между селищтата А И Б със средна скорост 20км в час , а обратния път със средна скорост от 40 км в час общо за 6 часа . Колко киломента е разстоянието между А и Б

Колко е стойността на израза З(a на втора степен +b на втора степен ) - a на трета степен - b на трета степе ако a + b=2

Eдин от ъглите , образуван при пресичането на две прави е с 30 по -малък от от сбора на двата си съседни ъгли . Намерете мяраката на този ъгъл

Благодаря , предварителноо
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Аз сега видях темата ти, ако все още те интересува- решила съм 1вата и 4тата задача, които са сигурни. Отделно за 2ра- получила съм отговор, но колко е верен не знам, а за трета- след 14 реда разтягане на задачата стигам до опростен вариант, но не знам по-нататък дали трябва да има продължение. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си