- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да го спра??
Много е трудно да се откажеш,от нещо от което си пристрастен,но ако не пуши от години по-бързо ще се откаже.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Приеми го, за него вече психоактивните вещества са по-интересни от теб.
Ако можеш да се примираш с това не виждам проблем инак решението е да не бъдеш повече с него.
И не, той не е пристрастен и извинения от типа "На него му е трудно да се откаже" са смехотворни. Абсолютно съзнателно е направил своя избор.
...
Аз съм на мнението на приятелките ти, остави го, когато разбере проблема сам ще те потърси![]()
+1
бившата ми - по същия начин - пушехме трева заедно, ама за нея това стана ежедневие (при мен да кажем, че е нещо, което се случва веднъж-два пъти на 2-3 седмици). Компанията ѝ е кофти, жулила е амфетамини, заради което се държеше понякога отвратително с мен.
Няма как да откажеш някой, ако той сам не пожелае. Момичето ми предпочете тези забавления пред мен и аз реших, че няма смисъл да се нервя, да се тревожа и да я гледам, как се съсипва и я напуснах