.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Много е трудно да се откажеш,от нещо от което си пристрастен,но ако не пуши от години по-бързо ще се откаже.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Приеми го, за него вече психоактивните вещества са по-интересни от теб.
    Ако можеш да се примираш с това не виждам проблем инак решението е да не бъдеш повече с него.
    И не, той не е пристрастен и извинения от типа "На него му е трудно да се откаже" са смехотворни. Абсолютно съзнателно е направил своя избор.
    ...

Аз съм на мнението на приятелките ти, остави го, когато разбере проблема сам ще те потърси

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от moni.vasileva135 Виж мнението
    Аз съм на мнението на приятелките ти, остави го, когато разбере проблема сам ще те потърси
    +

Цитирай Първоначално написано от Domad Виж мнението
    Приеми го, за него вече психоактивните вещества са по-интересни от теб.
    Ако можеш да се примираш с това не виждам проблем инак решението е да не бъдеш повече с него.
    И не, той не е пристрастен и извинения от типа "На него му е трудно да се откаже" са смехотворни. Абсолютно съзнателно е направил своя избор.
    +1
    бившата ми - по същия начин - пушехме трева заедно, ама за нея това стана ежедневие (при мен да кажем, че е нещо, което се случва веднъж-два пъти на 2-3 седмици). Компанията ѝ е кофти, жулила е амфетамини, заради което се държеше понякога отвратително с мен.
    Няма как да откажеш някой, ако той сам не пожелае. Момичето ми предпочете тези забавления пред мен и аз реших, че няма смисъл да се нервя, да се тревожа и да я гледам, как се съсипва и я напуснах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си