.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен Аватара на Blab
    защото разпространението е МНОГО важна част от книгоиздаването. когато едно издателство застане зад гърба ти, то стои с редица имена/рецензенти/коментиращи и препоръчващи работата ти. предвид монополизирането в сферата на книгоиздаването и книгоразпространението, считам, че е изначално важно да си автор на издателство. следва рекламната/медийна/друга кампания, около книгата - представяния, четения, етц. продуктовото й позициониране в големите книжарници, изготвянето и публикацията на критически материали в специализирани и др. издания... не ми се продължава.

(за мен) няма смисъл от самоиздата, освен ако не целиш разпространението на книгата си сред роднини и приятели.
    и, като реплика от съседна тема, ще попитам, като ще е самоиздат и искаш да "достигаш до повече хора", пусни го в нета, свободно за четене, сваляне, коментиране; (за мен) книгата е нещо повече от разпространение на текст;

ПП: факт - в конкурси участват много графомани, особено днес, когато всеки е решил, че може да пише:Д затова конкурсите си имат регламент, приоритети и условия. това да си пратиш текста на конкурс, на чиито условия той отговаря, доказва сериозността ти;
    Последно редактирано от Blab : 01-15-2013 на 11:16

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    защото разпространението е МНОГО важна част от книгоиздаването. когато едно издателство застане зад гърба ти, то стои с редица имена/рецензенти/коментиращи и препоръчващи работата ти. предвид монополизирането в сферата на книгоиздаването и книгоразпространението, считам, че е изначално важно да си автор на издателство. следва рекламната/медийна/друга кампания, около книгата - представяния, четения, етц. продуктовото й позициониране в големите книжарници, изготвянето и публикацията на критически материали в специализирани и др. издания... не ми се продължава.
    Точно.
    Не си представям млад "автор" да тръгне по книжарници и да пита "Извинете, искате ли да продавате моята книга?"

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Всеки си има различен поглед над нещата. Аз лично вярвам в собствените усилия на личността. А щом си успял да напишеш книга, трябва да имаш и силата да се бориш да я издадеш... Начини - бол, всеки си решава как

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си