.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Първи полов акт

И такаааа...Предстой ми да с направя сефтето... Партнъорката с която ще го направя също е девствена и искам да попитам (момичетата, които не са девствени)-боли ли когато девствен
    ата ципа се къса и дали има много кръв? Също така съм чел , че често при първите полови актове мъжете свършват много бързо.Има ли някаква техника, с която да удължа времетраенето на половия акт? Благодаря ви предварително!

Може и да няма кръв. Боли, но не е толкова страшно. А може и да не боли, индивидуално е.

И не е казано, че като си девствен ще свършиш бързо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Слушай сега батко ти.. /извинявам се за нецензурните думи, ама сме +18 все пак/..

Отивате с мадамата където ще правите секс.. Недей бърза! .. Прегърни я, целувай я, милвай я.. Лека полека почни да я бараш тук-таме /където сметнеш за добре, ама като гледам, щом сте се уговорили, работата е ясна - давай към гащите/..

Задължително си поиграй с нея, повече време - гледай да е максимално възбудена! Проникни първо с пръст, после с два - бавно, ако трябва плюйни да го еба, че да не я боли!

Нямаш нужда от свирки, ти и без това ще си се удървил като пърч, така ще бавно, нежно и смело вкарваш и после нацелваш ритъма.. Не бързай, че ще изреве..

На другия ден я хващаш, правиш и един HardCore и е вече готова!

П.П. Ако искаш да свършиш бавно - удари 1 уиски или една "злобарка" с лек фалс преди акта!

Надявам се да съм ти помогнал, ученико!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Слушай сега батко ти.. /извинявам се за нецензурните думи, ама сме +18 все пак/..

Отивате с мадамата където ще правите секс.. Недей бърза! .. Прегърни я, целувай я, милвай я.. Лека полека почни да я бараш тук-таме /където сметнеш за добре, ама като гледам, щом сте се уговорили, работата е ясна - давай към гащите/..

Задължително си поиграй с нея, повече време - гледай да е максимално възбудена! Проникни първо с пръст, после с два - бавно, ако трябва плюйни да го еба, че да не я боли!

Нямаш нужда от свирки, ти и без това ще си се удървил като пърч, така ще бавно, нежно и смело вкарваш и после нацелваш ритъма.. Не бързай, че ще изреве..

П.П. Ако искаш да свършиш бавно - удари 1 уиски или една "злобарка" с лек фалс преди акта!

Ти като някакъв професор и доктор ли се изживяваш?

А по темата: ДА, боли ужасно много, все едно те колят!

Мега фен
    Град
    <3
    Да, боли. Търпи се. Кръв може да има, може и да няма.
    ИнаК техника за задържане - увереност.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

И не очаквай да стане от първия път, може би от втори,трети. Не се отчайвай.

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе

ааае пич не баш директно към гащите е винаги да почва отгоре и накрая да се насочва към бельото че неговата ш си помисли, че целта му е да ебне и бегне...
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Kayleen Kross Виж мнението
    ...боли ли когато девствената ципа се къса и дали има много кръв?
    -Строго индивидуално е! При мен почти нямаше болка, нито кръв, при други както сам можеш да прочетеш е много болезнено. Няма как да знаем как ще преминат нещата с твоята приятелка
    Цитирай Първоначално написано от Kayleen Kross Виж мнението
    Също така съм чел , че често при първите полови актове мъжете свършват много бързо.Има ли някаква техника, с която да удължа времетраенето на половия акт? Благодаря ви предварително!
    -Някои(доста) момчета свършват бързо, но има и други(също немалко), които пък едва успяват да свършат. Това също си е прекалено индивидуално и няма как да знаем какво ще се случи при теб. За всеки случай не отивай прекалено разгонен, а предварително се "подготви. Сещаш се, споменаха го и по-горе.

Притеснението и неувереността със сигурност са най-големия враг на успешния първи път. И за двата пола. Момичето, ако не е уверено, че е готово ще се стяга, ти ако не си уверен в нейното желание и в своите възможности може да си създадеш излишни проблеми(било то с бързо свършване, с бързо преминаваща ерекция и т.н.) Затова бъдете сигурни, че сте готови и двамата и не забравяйте предпазните средства! Успех!
    .

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    За да не свършиш бързо, си удари една ръчна преди акта.
    Дали ще я боли, това ние няма как да знаем абсолютно строго индивидуално е, същото важи и за кръвта.
    Не я притискай много много, но и не я оставяй тя да води, щото и 2-мата ще си останете не-до оправени.

Само ли аз съм доволен от първия си път хммм ?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Само ли аз съм доволен от първия си път хммм ?
    Въпроса само към момчетата ли е? Ако е и към двата пола - не не си само ти.

Banned Мега фен
    болката и кръвта - индивидуални
    свършването - да,по принцип е доста бързо при момчетата - повечето,иначе има вероятност от притснение да не я боли примерно даже и да не свършиш,но рядко става така
    какво можеш да направиш по въпроса ? -да си удариш една преди половия акт,но пак ще свършиш бързо
    за да намалиш болката до минимум ако изобщо има такава - предразположи я,да сте спокойни и да имате достатъчно време,да е достатъчно възбудена и лубрикант няма да е зле да си купите

Цитирай Първоначално написано от airpump Виж мнението
    Ти като някакъв професор и доктор ли се изживяваш?

А по темата: ДА, боли ужасно много, все едно те колят!
    Не, отговорът ми беше написан леко хумористично, 90 % са ми такива .. Ако си трудно загряващ/а, просто прочети повече от един път написаното.

На въшлясалия селянин от Ямбол, с каруцата последен модел и дрехите от "МОЛ Шекер Махала" дори няма да го удостоя с отговор..

Цитирай Първоначално написано от Razzorsedge Виж мнението
    Ходи обарвай тогава сестра си, извратеняк...
    Тихо, мишняга.. не си показвай манталитета допълнително..

Тихо, мишняга.. не си показвай манталитета допълнително..
    А бе а тоз дебелия с грозните вежди, кой го направи такъв разбирач?
    Да не би някоя кака да те е "отворила"
    Аре марш обратно в детската градина, хулите се като малките деца и само спамите форона.
    Ох кво пък се занимавам и аз .
    UNLEASH THE HATE
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Важното е да не се притесняваш и всичко ще е наред.
    При мен и двамата бяхме девствени, бяхме леко притеснени, но той все пак прояви смелост, накара ме да се отпусна и всичко мина добре. Иначе да, имаше болка, но не е такава за умиране. Всичко си е строго индивидуално - при нея може всичко да мине гладко, без кръв и болка.
    Както казах в началото - важното е да се отпуснете и да се отдадете просто на момента.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    А бе а тоз дебелия с грозните вежди, кой го направи такъв разбирач?
    Да не би някоя кака да те е "отворила"
    Аре марш обратно в детската градина, хулите се като малките деца и само спамите форона.
    Ох кво пък се занимавам и аз .
    UNLEASH THE HATE
    Единият селски бек от Ямбол, другия Кюстендилски циганин - вие сте ключа към успеха!

Единият селски бек от Ямбол, другия Кюстендилски циганин - вие сте ключа към успеха!
    Извинявай нещо не ти се разбира, Кюстендил и цигани?
    Тук това го нямаме, в целия град да има 1000 цигани от 25 000 жители като за провинциален град си е супер
    А ти пловдивска майно, нареждаш без да ме познаваш, без даже да си ме виждал, или пък да имаш наблюдения над мненията ми, щото скоро се върнах в форума бях малко ваканция.
    От друга страна, аз наблюдавам постовете ти, гледам ти снимките и виждам, че си смешен селски бек дето не знае кво иска кво прави и за кво се бори.

С нетърпение чакам следващата ти порция хейт.
    Dr. Gregory House

ralitu93
    Guest
    moqt pyvi pyt izobshto ne beshe priqten,bolq,ne teche kryv i si misleh che ne e skysal cipata.

hahaha mnogo ischerpatelen suwet mu dade

Мега фен Аватара на baby_baby
    Мен лично много ме боля но кръв нямаше

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Мен нито ме боля, нито имаше кръв.
    При всяко момиче е индивидуално.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Гледай филма "Тексаско клане" ще ти даде ясна представа за случващото се по време на половия акт. Пък за късането на девствената ципа по-добре си вземи от онези скиорски очила и един шнорхел, че като те залее вълната от шуртяща кръв и летящи вътрешности може и да не оцелееш. И каквото и да правиш не и го давай да си го слага в устата!!! Мисля, че след тези съвети трябва да си напълно подготвен да го направиш - успех : )

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си