- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи полов акт
И такаааа...Предстой ми да с направя сефтето... Партнъорката с която ще го направя също е девствена и искам да попитам (момичетата, които не са девствени)-боли ли когато девствен
ата ципа се къса и дали има много кръв? Също така съм чел , че често при първите полови актове мъжете свършват много бързо.Има ли някаква техника, с която да удължа времетраенето на половия акт? Благодаря ви предварително!![]()
Може и да няма кръв. Боли, но не е толкова страшно. А може и да не боли, индивидуално е.
И не е казано, че като си девствен ще свършиш бързо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Слушай сега батко ти.. /извинявам се за нецензурните думи, ама сме +18 все пак/..
Отивате с мадамата където ще правите секс.. Недей бърза! .. Прегърни я, целувай я, милвай я.. Лека полека почни да я бараш тук-таме /където сметнеш за добре, ама като гледам, щом сте се уговорили, работата е ясна - давай към гащите/..
Задължително си поиграй с нея, повече време - гледай да е максимално възбудена! Проникни първо с пръст, после с два - бавно, ако трябва плюйни да го еба, че да не я боли!
Нямаш нужда от свирки, ти и без това ще си се удървил като пърч, така ще бавно, нежно и смело вкарваш и после нацелваш ритъма.. Не бързай, че ще изреве..![]()
На другия ден я хващаш, правиш и един HardCore и е вече готова!
П.П. Ако искаш да свършиш бавно - удари 1 уиски или една "злобарка" с лек фалс преди акта!
Надявам се да съм ти помогнал, ученико!![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Да, боли. Търпи се. Кръв може да има, може и да няма.
ИнаК техника за задържане - увереност.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И не очаквай да стане от първия път, може би от втори,трети.Не се отчайвай.
![]()
-Строго индивидуално е! При мен почти нямаше болка, нито кръв, при други както сам можеш да прочетеш е много болезнено. Няма как да знаем как ще преминат нещата с твоята приятелка
-Някои(доста) момчета свършват бързо, но има и други(също немалко), които пък едва успяват да свършат. Това също си е прекалено индивидуално и няма как да знаем какво ще се случи при теб. За всеки случай не отивай прекалено разгонен, а предварително се "подготви. Сещаш се, споменаха го и по-горе.
Притеснението и неувереността със сигурност са най-големия враг на успешния първи път. И за двата пола. Момичето, ако не е уверено, че е готово ще се стяга, ти ако не си уверен в нейното желание и в своите възможности може да си създадеш излишни проблеми(било то с бързо свършване, с бързо преминаваща ерекция и т.н.) Затова бъдете сигурни, че сте готови и двамата и не забравяйте предпазните средства! Успех!
.
За да не свършиш бързо, си удари една ръчна преди акта.
Дали ще я боли, това ние няма как да знаем абсолютно строго индивидуално е, същото важи и за кръвта.
Не я притискай много много, но и не я оставяй тя да води, щото и 2-мата ще си останете не-до оправени.
Само ли аз съм доволен от първия си път хммм ?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
болката и кръвта - индивидуални
свършването - да,по принцип е доста бързо при момчетата - повечето,иначе има вероятност от притснение да не я боли примерно даже и да не свършиш,но рядко става така
какво можеш да направиш по въпроса ? -да си удариш една преди половия акт,но пак ще свършиш бързо
за да намалиш болката до минимум ако изобщо има такава - предразположи я,да сте спокойни и да имате достатъчно време,да е достатъчно възбудена и лубрикант няма да е зле да си купите
Не, отговорът ми беше написан леко хумористично, 90 % са ми такива ..Ако си трудно загряващ/а, просто прочети повече от един път написаното.
На въшлясалия селянин от Ямбол, с каруцата последен модел и дрехите от "МОЛ Шекер Махала" дори няма да го удостоя с отговор..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Важното е да не се притесняваш и всичко ще е наред.
При мен и двамата бяхме девствени, бяхме леко притеснени, но той все пак прояви смелост, накара ме да се отпусна и всичко мина добре. Иначе да, имаше болка, но не е такава за умиране. Всичко си е строго индивидуално - при нея може всичко да мине гладко, без кръв и болка.
Както казах в началото - важното е да се отпуснете и да се отдадете просто на момента.
Извинявай нещо не ти се разбира, Кюстендил и цигани?
Тук това го нямаме, в целия град да има 1000 цигани от 25 000 жители като за провинциален град си е супер
А ти пловдивска майно, нареждаш без да ме познаваш, без даже да си ме виждал, или пък да имаш наблюдения над мненията ми, щото скоро се върнах в форума бях малко ваканция.
От друга страна, аз наблюдавам постовете ти, гледам ти снимките и виждам, че си смешен селски бек дето не знае кво иска кво прави и за кво се бори.
С нетърпение чакам следващата ти порция хейт.
Dr. Gregory House
moqt pyvi pyt izobshto ne beshe priqten,bolq,ne teche kryv i si misleh che ne e skysal cipata.
hahaha mnogo ischerpatelen suwet mu dade![]()
![]()
Мен нито ме боля, нито имаше кръв.
При всяко момиче е индивидуално.
Гледай филма "Тексаско клане" ще ти даде ясна представа за случващото се по време на половия акт. Пък за късането на девствената ципа по-добре си вземи от онези скиорски очила и един шнорхел, че като те залее вълната от шуртяща кръв и летящи вътрешности може и да не оцелееш. И каквото и да правиш не и го давай да си го слага в устата!!! Мисля, че след тези съвети трябва да си напълно подготвен да го направиш - успех : )
--------------------------------------------------------