.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    ям (много) шоколад;

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Аз си пускам Bullet For My Valentine и всичките ми проблеми изчезват... Нито чувам на баща ми крясъците по мен, нито нищо. Ако музиката не помага - излизам с приятели, крещя, подскачам, танцувам, бия по леглото, често пъти си ритам телефона из стаята... :/ хД
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

слушам силно музика, крещя или тичам в парка
    LEVSKI SOFIA-A REASON TO FIGHT !!!

Ами попринцип съм няква много лесно драсни пали клечка и за най-малкото нещо мога да запаля . Основно тичам ,спортувам нещо като тае бо ,адски е успокояващо . Но истината е ,че ако трябва да съм честна когато съм ядосана си го изкарвам на тези около мен ако пък съм сама си търся на кой да си го изкарам

Супер фен Аватара на lubovvv
    Гледам да не си го изкарвам на хората около мен, така че пускам силно музика и пея. А ако съм прекалено нервна си псувам на глас....
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Отивам на тренировки (ММА). Там все си мисля, че като отида на крушата и ще почна да я блъскам и да си излея гнева, но като отида там и направо забравям за проблема. Тренирам си и все едно нищо не се е случило. Олеква ми. Не знам какво става, но като влезна в залата и нито съм ядосан нито ми е някакво забило

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Правя неща и после съжелявам, че съм ги направила. Или слушам музика и правя коремни преси докато не се изморя :д

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако не мислиш за себе си, мисли за другите на пътя! Не си сам и като нищо можеш да оставиш някое дете без родител или родител без дете.
    Това че тръгвам малко по рязко по сфетофарите не означава че карам бързо. Всъщност бавното, спокойно каране ми влияе мн по добре, дава ми време за размисъл. Музиката е задължителна, като най-често пускам стари рап парчета да се въртят.

Цитирай Първоначално написано от jumpers Виж мнението
    Излизам, пребивам 2-3 циганина и горе долу ми се пооправя настроението но като цяло почти не ми се насъбира щот от 7 часа тренировки на ден и 7 часа даскало почти не ми остава време и сили за такива глупости
    Леко ве бияча ..
    П.Т; Най-често тичам, когато се ядосам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си