.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Hybrid View

Най често се събирам с приятели, изпушвам по един масур и ми минава.
    П.С. не искам отговори от сорта "проваляш си живота" и тн.

Как си изливам яда ли като набера и направо откачам махам стола пускам музика набирам енергия лягам 10 лицеви опори и ми минава горе долу.Ако не като ги няма тия отивам отатак на входнат аврата тя такава картонена ли не я знам дървена ам аот вътре куха и я испраскам 2-3пъти с иумрук и краи

ям (много) шоколад;

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Аз си пускам Bullet For My Valentine и всичките ми проблеми изчезват... Нито чувам на баща ми крясъците по мен, нито нищо. Ако музиката не помага - излизам с приятели, крещя, подскачам, танцувам, бия по леглото, често пъти си ритам телефона из стаята... :/ хД
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

слушам силно музика, крещя или тичам в парка
    LEVSKI SOFIA-A REASON TO FIGHT !!!

Ами попринцип съм няква много лесно драсни пали клечка и за най-малкото нещо мога да запаля . Основно тичам ,спортувам нещо като тае бо ,адски е успокояващо . Но истината е ,че ако трябва да съм честна когато съм ядосана си го изкарвам на тези около мен ако пък съм сама си търся на кой да си го изкарам

Супер фен Аватара на lubovvv
    Гледам да не си го изкарвам на хората около мен, така че пускам силно музика и пея. А ако съм прекалено нервна си псувам на глас....
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Отивам на тренировки (ММА). Там все си мисля, че като отида на крушата и ще почна да я блъскам и да си излея гнева, но като отида там и направо забравям за проблема. Тренирам си и все едно нищо не се е случило. Олеква ми. Не знам какво става, но като влезна в залата и нито съм ядосан нито ми е някакво забило

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Правя неща и после съжелявам, че съм ги направила. Или слушам музика и правя коремни преси докато не се изморя :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си