- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как си изливате яда?
Аз си пускам Bullet For My Valentine и всичките ми проблеми изчезват... Нито чувам на баща ми крясъците по мен, нито нищо. Ако музиката не помага - излизам с приятели, крещя, подскачам, танцувам, бия по леглото, често пъти си ритам телефона из стаята... :/ хД
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
слушам силно музика, крещя или тичам в парка![]()
LEVSKI SOFIA-A REASON TO FIGHT !!!
Ами попринцип съм няква много лесно драсни пали клечка и за най-малкото нещо мога да запаля. Основно тичам ,спортувам нещо като тае бо ,адски е успокояващо . Но истината е ,че ако трябва да съм честна когато съм ядосана си го изкарвам на тези около мен ако пък съм сама си търся на кой да си го изкарам
![]()
Гледам да не си го изкарвам на хората около мен, така че пускам силно музика и пея. А ако съм прекалено нервна си псувам на глас....![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Отивам на тренировки (ММА). Там все си мисля, че като отида на крушата и ще почна да я блъскам и да си излея гнева, но като отида там и направо забравям за проблема. Тренирам си и все едно нищо не се е случило. Олеква ми. Не знам какво става, но като влезна в залата и нито съм ядосан нито ми е някакво забило![]()
Правя неща и после съжелявам, че съм ги направила. Или слушам музика и правя коремни преси докато не се изморя :д