.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Exclamation Как да се запозная с момчето в което съм лудо влюбена?

Той е с 3 години по голям от мен тоест е 11ти клас. Всеки път когато се разминаваме по коридорите си засичаме погледите и то продължително не само за миг. Та моят спешен случай е: как да се сапозная с него смисъл какво точно да му кажа и в какъв момент защото нямам идея какво да кажа - нямам никакъв опит със запознанствата? не издържам повече така само да го гледам ще съм много благодарна на всеки отговорил

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Като се разминавате просто леко го побутни , кажи извинявай ала бала и си готова ... ти си знаеш сигурно какво да му кажеш...

ами веднъж случайно го бутнах но той явно не е усетил защото бързаше а втори път няма ли да е малко нахално

Как си влюбена в момче, с което не си си говорила дори????!!?!?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от Lione_Dios Виж мнението
    ами веднъж случайно го бутнах но той явно не е усетил защото бързаше а втори път няма ли да е малко нахално
    Щом не се е усетил пак го направи , ако ли не го събори

ами просто той много ми напомня на моят най-добър приятел, с когото вече не си говорим а и по външен вид , но също съм го чувала да говори с други хора и е доста мил

Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    Щом не се е усетил пак го направи , ако ли не го събори
    мерси за съвета но чак да го събарям не мисля че мога дали ще е добре ако просто отида при него и кажа здрасти )

Еми ето че и сама си отговори , просто отиди ако има някой при него го дръпни кажи му здравей , искам да се запознаем и хопала готова си

Отиваш при него и казваш "Здравей, казвам се ....(както там ти е името) " и така. Ако искаш го направи, когато е сам, ако искаш когато е с приятели. Тези номера с бутането и блъскането вършат работа само по филмите.

Тука бутнеш някой или ще ти се разкрещи не ме блъска беее или няма да усети

Много странни индивиди ;х Не сте приказвали, даже не си знаете имената, а си лудо влюбена в него О.о

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Първо, не си нито влюбена, нито лудо влюбена. Второ, запознантството не е някакъв сложен ритуал. Престраши се, ако не рискуваш, нещата ще те връхлитат изненадващо, което понякога е по-зле.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Как си влюбена в момче, с което не си си говорила дори????!!?!?!
    Да и аз това се зачудих ;D
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Да и аз това се зачудих ;D
    не сте ли чували за любов от пръв поглед иначе аз знам как се казва но просто не сме се запознали лично
    П.П мерси за отговорите

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си