- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее ако ципата не ти е разкасана?
С приятеля ми сме на 16год. ходим от 1 месец и решихме преди да ма отпуши да го направим анално,обаче презерватива са скаса точно като сварши и спермата му се разтече до вагината ми.Възможно ли е да се забременее ако си девствена?
Да ме отпуши вика
1 - Не си девствена щом си правила секс, било то и анален.
2 - Не не си бременна, щом девствената ципа не е разкъсана.
3 - Адски неграмотна си ... Вземи да си четеш уроците, вместо да си даваш гъза на тоя и оня.
О, дева Марийо номер 2 , хвала тебе!
maDamn
Вместо да правиш (анален) секс, вземи си прочети малко уроците и освен това се пообразовай на тема секс.
Аман от неграмотници.
И не, не си бременна спокойно.
И защо си мислите, че девствената ципа е като пломба срещу бременност? Да девствено момиче може да забременее.
Може, ама не мисля, че тука става въпрос за момиче даже.
Кое момиче използва тези изрази?! "отпуши" "са скаса"
На теория има минимални шансове спермата да проникне през отворите на химена и да се забременее(ест, при наличие на овулация), ама на практика са още по-нищожни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хименът има отвори, следователно не предпазва от бременност при евентуално проникване на сперма там.
Господи ела ме звеми....
Чесито ,като се роди да почерпиш
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
аха
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да, може ! Шанса не е голям, но го има!
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
Да, девствено момиче може да забременее.
Хименът да не ти е предпазно средство. О, боже.
Обаче в случая нищо ти няма.
Хипотетично -да , на практика ,обаче , за да достигне до евентуално готова за оплождане яйцеклетка тая сперма трябва да има някаква скорост.При теб няма как тва да се случи. С тия стичания дори и да не си девствена процента е наистина адски малък.
maDamn
Това че си девствена не означава че не мой да забременееш......
До скоро си правех аналогия на девствено момиче с консерва, заради термина "отворя", сега вече ще го асоциирам и с канал...
До колкото съм чел в форума спермата живее от 3 до 10 секунди на кислород. До колкото прочетох и е свършил на мармаладената фабрика и се разтекло надолу, ем ако не си "отпушена" шанса е много малък да забременееш. И не знам поне по моята логика няма как да си забременяла![]()
Човече, какви 3 до 10 секунди живот???Ако бе така, то човечеството трябваше да се размножава единствено в анаеробна среда - примерно в открития космос...
Но сигурно е възможно и само от 3 до 10 секунди да живее, знае ли човек... Може би, ако спермата е в изолирана атмосфера, съставена от 100% кислородни атоми (говоря за атоми, не за молекули)!![]()