- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- пссст
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ И ДЪЛГО-ОБВЪРЗАНИТЕ МОМИЧЕТА НАВРЪХ 21в?
о.м.г
Против.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз съм За всеки да живее живота си, така както му харесва,
с нещата, които го правят щастлив.
Щастие да има, другото не е важно.
4XCOKИ
Като чуя словосъчетанието 'сериозно обвързан' и ми се повръща!
Представям си, че съм изтеглил жилищен кредит за 21години напред по 600лв всеки месец!
малко ми идва като 'искаш ли да си станем гаджета'
НО ДА НЕ ИЗПАДАМЕ В ДРАМАЯМИ!
над 20 съм
a колкото до кредита при мен няма такива неща:Д
гледаш на нещата изкривено![]()
то не, че при мен има .. ама стигаааа 'сериозно обвързани' .. едни хора или са си двамца или не, това е прекалено тенденциозно определение. Покрай мен са минали много 'сеирозно обвързани', които само за помежду тях си са такива - защото това им е психическата опора. А всъщност разговаряйки поотделно с всеки от тях, ги сърби яко за някоя друга бърза авантюрка.
въобще, бягам от всякакви стереотипи. нещата се усещат, не се квалифицират. много ми е 'мейнстрийм'... айде да видим в кауфланд привечер, 100 сериозно обвързани бутащи количката си заедно... пффф
важното е гушки да има и РЕДОВЕН СЕКС! Нередовният секс е като пържени картофи без сол!
И аз като се замисля не ме кефи, но е тъпо да си обвързан и да си мислиш "Всичко си има край." (примерно), сякаш всичко рано или късно ще свърши, все едно си с някой, с който знаеш, че 'няма да умреш' и защо да си 'даваш зор'? Не казвам, че трябва да се кълнеш, че ще си завинаги с него, но с мисълта, че си млад и че трябва да 'живееш на бързи обороти' и да влизаш и излизаш от връзки ей така, си е гадничко. Все едно за нищо го нямаш човека до теб и е голяма работа, ако го изгубиш, нали има други..
Съжалявам, че навлязох в ямата, т.е. че ми е трудно да изляза от нея..
4XCOKИ
Някои днес са тримца и повече. Не случайно има подобни тенденции в речта ни.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
4XCOKИ
знам много добре, ама те дърпам за поличката обратно при нас - земните хора )
честно казано, от много щастие файда няма. розовите очила са решение, ма до време. по-яко е да си трезвеник. така ще имаш шанса да се насладиш на щастието още по-истински, и да приемеш несправедливостите по-леко.
ох станахте ДРАМАЯМИ всичките! :3
я веднага полина да ни пуска снимка, да знам с кого си говоря
щрудел да ни сложи по един сандвич на всички
а леденакрасота да ни попее лек контемпорари джаз.
аз ще седя в ъгъла, ще ви гледам и ще пуша силен тютюн.
Пуснах вчера стига толкова:Д
искам сандвич ,гладна съъъъъм
![]()
ne sym vidql, ако е онова недоразумение в снимките - не се брои!
4XCOKИ
брои се ,не се брои
толкова от мен :Д