.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 232
    Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Може би, защото се изчистваш от него и затова не ти се яде.
    А между другото, забелязах, че до голяма степен яденето на сладко е навик, привичка, а не реална нужда. Прибирам се един ден от вън (вече бях си забранила сладкото) и гледам на масата един огромен шоколад "Милка", с няколко отчупени оставени парченца и понечих да ги взема - кълна се, не ми се ядеше сладко, но се усетих, че тръгвам да взимам парченцата! Защо?! Навик.
    При мен проблем е понякога като се върна от училище, изключително гладна след 2425364363те часа, които имам и вкъщи тепърва започва да се прави ядене, но аз на инат започвам да ям шоколад Не мога да се отърва от този гаден навик.
    А, да, освен сладкото спирам и солта.

бтв, може да си направим тема специално за това

От две седмици имам в стаята две кутии с бонбони- Стоят и само мен чака. Но не се блазня изобщо. Сега изядох един банан и вече съм доволна. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на .Wonder
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    бтв, може да си направим тема специално за това
    Подкрепям. :3

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз пък мисля да спирам тестеното ... Така и така сладко по принцип не обичам... Но виж умирам си за мазни банички, хамбургери и подобни работи, които са супер вредни. Хляб ям много рядко, надявам се да се справя

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    От две седмици имам в стаята две кутии с бонбони- Стоят и само мен чака. Но не се блазня изобщо. Сега изядох един банан и вече съм доволна. xD
    И аз съм така, но с 1 буркан Нутела!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Много интересна тема.И аз се включвам.Аз също имам кутия Рафаело в стаята си, която е подарък, но не съм я докоснала, което е много добре, защото това са ми най-любимите бонбони. Само, че не ми помага много, като я гледам и по-добре да я махна по най-бързия начин. Вече около месец гледам да се контролирам и засега върви добре. ;д

Между другото намерих два интересни документални филма за храната.
    1.Food.Inc
    2.Sugar:The Bitter Truth

Аз гледах един от колибка "Защо слабите не са дебели!" - много як. То всъщност е експеримент, но е готин.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Хапва ми се шоколадче
    но стискам зъби ! :Д

^И на мен. Едвам издържам да не изям цялата кутия бонбони.

^ Ей, стига сте се лигавили! Когато ви се дояде шоколад - яжте нещо друго, така ще ви мине. Както казах по-горе, всичко е навик да дъвчеш - изяжте един плод, морков, изпийте 1 чаша мляко с какао и те така.
    Пази моториста !!!

Град
    Manhattan *
    Изядох една мандатина и всичко е окей

anonymous708973
    Guest
    Яденето на шоколад ми е навик, при това любим. Гледам да не ям всеки ден, защото при мен си е болестно състояние. Изяждам 100 грама за 5 минути. Буквално. И не се е случвало само веднъж. Старая се да го намаля, няма да го спирам, защото не искам. Просто трябва да се науча да разпознавам сигналите на тялото си - кога наистина е гладно и кога - просто жадно.

Ограничила съм изправянето на косата до един път седмично.
    Пия си витамините всяка сутрин и всяка вечер.
    Старая се да променя стила си към по-смел.

Блаб, дай примери за желаната промяна, моля.

^ Аз изяждам шоколад и 2 вафли за 5, добре ли е ?!
    Последно редактирано от koshtramba : 01-22-2013 на 21:18
    Пази моториста !!!

anonymous708973
    Guest
    Мислех, че съм само аз, която го прави с нормално темпо дори :д Представям си, ако се състезавам с някого.
    Пфу, не съм само аз. Йес :Д

Мани, за 1 малко междучасие кога бех млада, изяждах 1 кроасан, 1 шоколад и 2 вафли. Като озверяла за сладко. :X Сега изобщо не ми се яде, йеей ! Аз съм най-добрата.
    Пази моториста !!!

anonymous708973
    Guest
    Аз вафли рядко ям. Обичам чистия (по възможност и скъп :Д) шоколад, не че има разлика от какво ми се трупат сланини по корема и талията или ми излизат пъпки по физиономията.
    Дамн.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    От седмица и нещо съм без сладко, хляб, пържено, мазно и тестено. Махнах ориза и картофите и се чувствам страхотно Никога не преяждам, че да ме заболи корем, пия много вода и ям малки порции на често. Шоколад не обичам, в месеца веднъж-дваж ще хапна. Аз съм човек на соленото. Трудно се въздържам около препечен хляб с разтапящо се масло или картофи - пюре, пържени, на фурна. Пф. Засега успявам, ще видим как ще продължим.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Вследствие на атопичния дерматит съм развила и лактозна непоносимост.Алерголожкат ми каза,че не трябва да ям млечни продукти,шоколад,колбаси.А о това не е предизвикателство..не знам какво е.
    Последно редактирано от nymphadora : 01-23-2013 на 14:09

^ И аз съм с атопичен дерматит, ендогенна екзема, но покрай пубертета отшумя и сега нямам проблеми ! Лошото е, че децата ми ще преживеят същия ад.
    Пази моториста !!!

Голям фен Аватара на EternalDream
    Аз млечен шоколад не ям (освен понякога Nutella ). Позволявам си по 5-6 грама натурален (75 %) на ден. Понеже е горчив и някак си тежък, нямам желанието да го изям целия. 100 грама си купих преди 4-5 седмици, още го ям.

Град
    Manhattan *
    ^ завиждам ти , аз бих го изяла на момента

Дрийм, защо си спряла картофите?Вредни ли са?Имам предвид варени вредни ли са? ;д
    И нали киноа е полезно да се яде?
    Последно редактирано от strawberry88 : 01-23-2013 на 14:02

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ И аз съм с атопичен дерматит, ендогенна екзема, но покрай пубертета отшумя и сега нямам проблеми ! Лошото е, че децата ми ще преживеят същия ад.

Наследствено ли е??
    А иначе аз съм на 18,но наскоро пак се отключи..не знам поради каква причина.Помня,че като малка бях на същата диета и беше мъчение да гледам приятелчетата ми как ядят шоколад и пият мляко,а аз да ям обикновени бисквити..

^ Така е, мъчение е. (Наследствена е, да).
    И моята се отключи за малко към 18-тата година и после пак изчезна (да чукна на дърво вече 5-6 години я няма).
    Къде ти се появява екземата?
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Дрийм, защо си спряба картофите?Вредни ли са?Имам предвид варени вредни ли са? ;д
    И нали киноа е полезно да се яде?
    Много се пълнеее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си