- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предизвикателства
На челото и под очите..При по-студено време ставам цялата червена и е ужас.Фон дьо тен не мога да ползвам въобще,единственото,което си слагам на лицето е бебешки крем Mustela.А можеш ли да ми препоръчаш някакъв коректор,подходящ за проблемна кожа,без значение цената?
При мен се появи с пълна сила,когато бях на 6 годинки и сега се завръща.Атопичния дерматит е една от най-често срещаните екземи.
Атопичния дерматит се приема за наследствено възпалително заболяване на кожата (дерматоза) което започва в детството и се характеризира с неспецифична реакция на организма към множество дразнители (алергени).
Атопичния дерматит има хроничен ход с периоди на затишие и обостряне.
Появяват ти се обриви по кожата и трябва да ги мажеш с мазила.И да не ядеш почти нищо,понеже обривите се увеличават..
ПС : Поли,съжалявам за спаменето![]()
Милите те, съжалявам за заболяването ви. : (
Относно темата за шоколада, днес от няколко дни насам за първи път хапнах малко шоколад и се почувствах добре след това, без угризения, че съм го изяла, а с удовлетворение, че не го изядох в големи количества.
:3
Днес без да съм се усетила изпих едно мляко с какао
После докато бях в Лекси да пазаря някакви неща, по инерция си напъхах в количката от бонбончетата Линдор,които стоят на касите,но след като разбрах какво съм напът да извърша,доброволно си ги върнах
![]()
Адмирации за хората с воля, аз не съм от тях, на няколко пъти опитвах режими изключващи сладко, тестено и пържено и пак стигам до никъде. Най-дългият ми период беше месец и нещо след това ПМС и край... не се понасям в това отношение, напълнях в коремната област покрай тази зима и си искам слабата талия и добре чувстващият ми се корем отново свободен и не много надутАко имате някакви тайни към придържането на това менюто ви да изключва боклуци, споделяйте, моля.
Не мога да ти препоръчам нищо, защото моето е СЪВСЕМ различно! Моето се появяваше по свивките - на ръцете, на краката, по шията, от време на време се е появявало на лицето, но тогава не съм слагала никакви химии. Не мога да помогна, твоето си е гадна работа (не че моето беше готино). Споко, ше изчезне отново.
wiiwa, от www.kolibka. com, разделено е на секции, май беше в секция "човек", ако имаш проблем с намирането, пиши на ЛС да ти го намеря.))
Аз реших да се храня здравословно и да не ям никакъв хляб :Д Сладко така или иначе не обичам, пържено и мазно не мога да ям при всички положения(не,че не съм хапвала,де) и така. С хляба принципно нямам проблем, не ми е супер вкусен, обаче сандвичи обожавам просто. Запечени със сирене и доматки, с маслинова паста и краставички и марули... Справях се чудесно, близо 5 дни не бях опитвала никакъв хляб и снощи ядох- мама беше правила домашен :Д Не ме е яд, обаче, не слабея, а и не ми е проблем да се въздържам от нещо.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз от месец ям само пълнозърнест хляб.Трябва ли да го спирам и него?Иначе какво друго да ям?Аз трябва наистина доста неща да спра ако става въпрос за здравословното.Иначе по рождение съм си слаба и мога да ям каквото искам, но аз искам за здраве.Не за отслабване.А какво да ям вместо хляб?Имам чувството, че трябва да карам само на плодове и зеленчуци.И сурови ядки и месо.Нищо друго. |(
![]()
Ако ядеш хляб,като купуваш чети етикета отзад трябва да е от направен от брашно тип 1150/1850.Избягвай пържено,сладко,газирано ,солено (задържа вода) и тестяно.Наблегни на сварените или пекани ястия.Яж месо,сурови ядки,салати (със зехтин) ,овесени ядки (сутрин можеш да си правиш 50 гр овесени ядки с половин кофичка кисело мляко и 1 лъжица мед).Общо взето менюто трябва да ти е така направено,че сутрин да ядеш въглехидрати,на обяд протеини,а вечер само фибри/салати.![]()
Последно редактирано от minchorna : 01-24-2013 на 10:57
Ден 6ти.
Открих заместителя на сладкото. Мандаринкииииииии
Добре,че от тях не се пълнее,защото количеството,което изяждам е плащещо![]()
Ох, пак стана нещо и не ми излиза какво съм писала. :\
e аз нямам излишни килограми
Просто не искам да добавям такива.
При мен не действат така.Наяждам се с тях
С ябълките е така.