.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 232
    Супер фен Аватара на minchorna
    Тотално съм объркан вече,мисля,че дигнах кръвно

Мега фен Аватара на strawberry88

Супер фен Аватара на tonssy
    Пълнозърнестият хляб е полезен. Стига да е истински, а не просто оцветен. Не трябва да лишаваш организма си от него.

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Пълнозърнестият хляб е полезен. Стига да е истински, а не просто оцветен. Не трябва да лишаваш организма си от него.
    Знаеш ли на кои фирми е полезен? :Д

Ами, на повечето дето се продават в магазините не им вярвам, но не мога да го кажа на 100%. От кой град си? Аз лично си купувам от "Слънце и Луна"- пекарна. Хлябовете (и не само) са качествени и разнообразни, други неща също предлагат. Така че бих казала, че за предпочитане е да си взимаш от някоя пекарна, стига да има при теб

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Вита?
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Infinity
    И аз съм за Вита-та , обожавам го тоя хляб, буквално се виждат зърната в него, а и попринцип пълнозърнестия хляб,ако е истински трябва да НЕ Е МЕК ! Да е твърд и малко по-жилав.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Предприела съм още едно,така да кажем,предизвикателсто.Пус кам си веждите да пораснат,защото искам в края да са малко по-дебели и козметичката ми каза един месец да не ги барам :О
    Добре,че е моливът горе-долу да оправя работата

Голям фен Аватара на monroe999
    аз, като пусках моите, първите две седмици издивявах, а те растяха така бавно... 2 месеца само по-отстрани ги скубех

tonssy, Infinity, PullMeCloser, благодаря!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Предприела съм още едно,така да кажем,предизвикателсто.Пус кам си веждите да пораснат,защото искам в края да са малко по-дебели и козметичката ми каза един месец да не ги барам :О
    Добре,че е моливът горе-долу да оправя работата
    Аз ги пускам от май месец, 2012, хахахаха.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Аз съм предприела да си мажа ръцете всеки ден с крем, защото са ужасно сухи- няма лято, няма зима. А как мразя да се мажа не е истина.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Вече не изпитвам глад за шоколад, мога да го ям, но ще е по принуда, не по собствено желание. Горда съм със себе си.

И аз вече нямам желание да ям сладко.

Искам да ви попитам още нещо.Какво ядете след тренировка?И изобщо добре ли е да се яде след нея и какво?Аз се връщам от тренировка към 21:30.Доста е късно.И съм страшно гладна. :/

Мега фен Аватара на Infinity
    Моето предизвикателство са цигарите,искам да до 2 на ден :Д Получава ми се за тези пет дни, в които си го наложих това ограничение.
    To infinity and beyond.

Само да споделя за веждите. Аз така се бях оскубала, че бях направо без вежди. Тогава козметичката ми даде да ги мажа с рициново масло сутрин и вечер и за 2 месеца станаха... доста буйни. Сега съм влюбена във веждите си <3

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ами, ще участвам: до май (вкл.) ще съм трансформирала стила си на обличане, с което ще завърши мутацията ми от момиче в жена.:Д
    ^ Tова, както и: да си пусна косата дълга, да стегна тялото си. Искам и да се науча как се гримирам така, че да подчертавам хубавите си страни. Това са козметичните ми предизвикателства, другите няма да с апо темата.

Искам да пробвам и аз ПОНЕ месец без сладко и тестено,нооо ме притеснява отвратително слабата ми воля.Е,поне ще опитам...Лятото е толкова лесно,но когато застудее и почна да се застоявам вкъщи е ужасно!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_ Виж мнението
    Искам да пробвам и аз ПОНЕ месец без сладко и тестено,нооо ме притеснява отвратително слабата ми воля.Е,поне ще опитам...Лятото е толкова лесно,но когато застудее и почна да се застоявам вкъщи е ужасно!
    и аз съм така..от днес никакъв хляб,а сладко -ако ми се прияде белвита идват на помощ.. надявам се така поне 1 кг да сваля..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    При мен върви многодобре засега. Попринцип не мога да живея без сладко ,ноо трудно е само първите няколко дни

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    дано и при мен да върви..макар,че не се изкушавам кой знае колко... а и да добавя давам почивката на косата от пресата.. ще и правя по-редовно маски и така )) Пожелавам късмет на всички !!!
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    При мен върви многодобре засега. Попринцип не мога да живея без сладко ,ноо трудно е само първите няколко дни
    Глупости. Всеки ден е трудно.Когато отидеш в магазина и си заобиколен от сладки неща примерно...или в училище. :/

Понеже не съм мазохист,когато съм на диета изобщо не минавам покрай щанда със сладко,но с приятеля ми сме влюбени в новите шоколади със солен бадем и той всеки ден купува,та ... ще е трудничко,но пък без сладко няма пъпки /защото всяка трошичка сладко на сутринта е отбелязана на лицето ми/ което си е + дори и да не сваля нищо.

Еми и аз не минавам през щанда за сладко, но в по-големите магазини и на касата е пълно със сладки.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ама защо спирате сладкото? Е,аз се спрях тортите и сладкишите,но шоколад не отказвам - първо че няма мазнотии в него и тн и второ - има много антиоксиданти и какво ли не,което те прави щастлив
    пс : аз лично се ограничавам откъм макдонолнс и чипсовете :Д
    а и да допълня,че в малко шоколад на ден няма нищо лошо и не вреди на фигурата ( бях го чела до 50 грама най-много)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си